Republikánus szenátor: Impeachment indulhat az amerikai alelnök ellen

2021. február 15. 14:59

Kamala Harris még szenátorként nyújtott anyagi segítséget a BLM-hez köthető zavargások résztvevőinek 2020 nyarán – írja a Portfolio.

2021. február 15. 14:59

Lindsey Graham republikánus szenátor arra figyelmeztetett, hogy alkotmányos felelősségrevonási eljárást (impeachment) indíthatnak Kamala Harris alelnök ellen, ha a republikánusok megszerzik a jövőre esedékes kongresszusi választásokon a Képviselőház fölötti irányítást, írja a Portfolio a Fox News-ra hivatkozva. Graham szerint a Donald Trump ellen indított második felelősségrevonási eljárás „felnyitotta Pandora szelencéjét.” Arra utalt, hogy emiatt most már mindkét párt egyfajta politikai eszközként kezdheti el használni a súlyos bűncselekményeket elkövetett kormánytagok eltávolítására kitalált eljárást, és hogy „szomorú, hogy ide jutott az ország.”

Kamala Harris alelnök még szenátorként nyújtott anyagi segítséget a Black Lives Matterhez köthető zavargások résztvevőinek 2020 nyarán. Arra buzdította a követőit, hogy adományozzanak egy alapnak, amely óvadékot tett le azoknak, akik a George Floyd utáni zavargások során rendőri őrizetbe kerültek.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2021. február 15. 18:11
majd ha látom. sztem a jobboldalon szokásos meleg levegő. ha komolyan gondolnák, akkor először is a félidős választásokon vissza kéne venni legalább az egyik házat (vagy bárhogy hívják náluk)
Imprator
2021. február 15. 17:36
Röviden tömören jelezték a Republikánusok ha a demokraták tovább pattognak akkor nagyából másfél év múlva a képviselőház és részleges Szenátusi választás után amikor is a Congresszusban Republikánus többség lesz nagyon szépen megfogják köszönni az amerikai elnökválasztást vagyis ha meglesz a megfelelő többség amire van is esély akkor szívni fognak.
kovászos cipó
2021. február 15. 17:33
Fagyi.
Búvár Kund
2021. február 15. 16:33
Hajrá! Gondolom semmi sem lesz belőle, de addig se nyugodjanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!