Őrizetbe vették a Capitolium csimpaszkodós ostromlóját is

2021. január 13. 16:17

A belső erkélyen függeszkedett, és az alelnöki székben is pózolt.

2021. január 13. 16:17
null

Őrizetbe vették a férfit, aki a január 6-i zavargások során az épület belső erkélyén csimpaszkodott és az alelnöki székben is pózolt - közölte a CNN. Hozzáfűzték: Josiah Colt nem igazán titkolta a dolgot: Facebook-videójában azt állította, ő volt az első, aki a házelnök székébe is beleült. Az FBI szerint ez nem igaz: Colt nem a házelnöki székbe, Nancy Pelosi helyére ült le, hanem Mike Pence székébe.

A férfi azt nyilatkozta, hogy az amerikai törvényhozás épületének megrohamozásakor azt gondolta, helyesen cselekszik, de azóta megbánta a dolgot – írják.

(CNN)

Fotó: AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2021. január 14. 01:01
pár embert átvertek...ennyi történt a java meg ezután jön, kapnak egy jó megfigyelési törvényt mert meg kell állitani a szelfizőket...
Rick Deckard
2021. január 13. 17:44
Azt tudtátok, hogy ezek a jobboldali terroristák rendőrt is vertek?
Tót Ottó
2021. január 13. 17:30
Ezek aztán mind veszélyes arcok.Balog Tibi és bandája.Ezek vették be a Capitoliumot?
abcdef
2021. január 13. 17:12
Az Országházat védő rendőrökre támadó, ellenzéki vezetők által uszított, tömegnek a haja szála sem görbült. Eddig Fechete Ghior is megúszta, mert Magyarországon már nincs demokrácia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!