Adóellenőrzést kapott Joe Biden fia

2020. december 10. 12:09

Az ellenőrzésről szövetségi ügyészek tájékoztatták.

2020. december 10. 12:09
null

„Nagyon komolyan veszem az ügyet, és biztos vagyok abban, hogy egy szakmailag jó színvonalú és tárgyilagos vizsgálat megmutatja, törvényesen és megfelelően intéztem ügyeim” – áll közleményében. Hunter Biden külföldi üzleti ügyeit – főleg ukrajnai ténykedését – hevesen támadta Donald Trump elnök és csapata az elnökválasztási kampány során: korrupcióval vádolta, politikai kapcsolataink üzleti „hasznosításával”. Biden fiának ügyeiről mi is írtunk bővebben.

Maga Joe Biden rövid közleményben annyit jegyzett meg, hogy fiát „elvetemült személyes támadások” érték az utóbbi hónapokban. Hunter Biden 50 éves, Joe Biden másodszülött fia.

(MTI)

Címlapfotó: MTI/AP pool /EPA/Andy Wong

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2020. december 10. 21:34
Apjának a tökeit is szorongatják... már ami maradt belőle.
Welszibard
2020. december 10. 21:25
Ugyan! Minden el lesz símítva: George Schwartz már 1990 óta ott van Ukrajnában, megbízatással készíti elő az USA befektetéseket. Zelenszkij is Ábrahám fiacskája, Bidenék kesztyűbábja, csaknem fogja kiadni megmentője piszkos ügyeit? Itt csak egy Snowden segíthetett volna Trumpnak, de hát őt elzavarták.
Akitlosz
2020. december 10. 17:38
Államilag ez a szokás. Akit az állam kipécéz ráküldi az adóhatóságot. Ezzel a módszerrel bármilyen céget ki lehet csinálni. Még akkor is, ha a cég mindent szabályosan és törvényesen csinál. Már feltételezve, hogy egyáltalán létezik ilyen cég. Az adóellenőrzéseknek csak egy kis része véletlenszerűen sorsolt. A többinek más oka van.
szodabár
2020. december 10. 16:15
Az ukrán korrupciót és Bidé hazudozását mikor vizsgálják???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!