Maradona depressziós és kórházban van

2020. november 03. 16:52

Jelenleg egy La Plata-i magánklinikán ápolják.

2020. november 03. 16:52
null

Három nappal a 60. születésnapja után depresszió jeleivel kórházba került Diego Maradona, minden idők egyik legjobb labdarúgója. „Egy hete nagyon szomorú, nem volt étvágya” – mondta a legendás futballista egyik stábtagja, aki neve elhallgatását kérte, mert nincs felhatalmazva, hogy beszéljen Maradona állapotáról. Beszámolója szerint a korábbi argentin csillag állapota nem súlyos, de a személyi orvosa, Leopoldo Luque kórházba vitte, hogy kivizsgálják, így jelenleg egy La Plata-i magánklinikán ápolják.

A Gimnasia vezetőedzőjeként dolgozó Maradona pénteken ünnepelte 60. születésnapját, aznap csapata 3-0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember az első félidő vége előtt távozott a kispadról, ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően. Luque cáfolta, hogy a koronavírussal fertőződött meg Maradona, noha napokig házikaranténban volt, mivel egy munkatársa a betegség tüneteit produkálta.

„Nem volt energiája. Ebben a születésnapja is tényező volt, amely bizonyos szempontból nehezítette a helyzetet” – mondta Maradona orvosa, aki szerint háromnapos hidratálásra van szüksége. Hozzátette, nincs vészhelyzet, Maradona bármikor úgy dönthet, hogy elhagyja a klinikát. A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendája 1986-ban világbajnoki címre vezette az argentin válogatottat.

(MTI)

Címlapkép: MTI/EPA/Juan Carlos Cruz

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2020. november 03. 23:24
Szegény Diego., megvonták tőle a kokszot, mindjárt szarul van...
Tiszafa
2020. november 03. 19:43
Depressziós? Hát adják vissza neki a drogadagja egy kis részét...
buckafej
2020. november 03. 17:55
Nem hiszem, hogy a rengeteg pia, drog nem járul hozzá a depresszióssá váláshoz.
Royce2.0
2020. november 03. 17:35
"háromnapos hidratálásra van szüksége" minden világos :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!