Joe Biden: Egy nyolcéves gyerek el tudja dönteni, hogy transznemű-e

2020. október 17. 13:44

Egy nyolcéves gyermek el tudja dönteni, ha transznemű – mondta Joe Biden, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje, Donald Trump kihívója csütörtök éjjel az ABC News műsorában.

2020. október 17. 13:44
null

A műsorba egy anyuka telefonált be azzal, hogy két lánya közül, akik 10 és 8 évesek, a kisebbik transznemű, de a Trump-kormányzat szerinte megnehezítette a transzneműek dolgát. 

Biden azzal reagált: „Az elképzelés, hogy egy 8 vagy 10 éves gyerek eldönti, hogy »én eldöntöttem, hogy transznemű akarok lenni. Ez az, ami lenni szeretnék. Ez megkönnyítené az életem.« Szóval zéró diszkriminációnak kellene lennie.”

A felmérések szerint a nemi identitászavarral küzdő gyermekek 95 százaléka kamasz korára automatikusan azonosul saját testével, és elfelejti a korábbi bizonytalanságokat.

Mint arról korábban írtunk: a transzneműek egy jelentős része megbánja, hogy átműttette magát, és visszatér saját neméhez. Megbánta a nemváltást Amerika első transz sztárja, Jamie Shupe is, akit, miután újra férfi lett, kiátkozott a baloldali média.


 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. október 23. 17:52
EZ AZ EMBER EGY IDIÓTA! Elnöki vitában egy ilyen mondat? Abszurdum!
elamarna8
2020. október 20. 06:11
neked pedig azt kellene belátni a te korodban és mentális leépülésedben hogy nem vagy alkalmas USA vezetésére !!!!!!!
rókabácsi
2020. október 19. 19:52
amcsi és a világ szodomája következik ha ez az idióta nyer!
fogas paduc
2020. október 19. 11:13
Aki nemet vált, az nemtelen lesz csupán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!