Januárig lemond fizetéséről dolgozói javára egy texasi étteremlánc alapítója

2020. március 27. 10:41

Januárig lemond fizetéséről a egy texasi étteremlánc alapítója az alkalmazottai javára, és osztalékot sem fizet a járvány idején.

2020. március 27. 10:41

Maradék ezévi fizetéséről mond le a munkavállaló megsegítése érdekében a Texas Roadhouse étteremlánc alapítója és igazgatója, Kent Taylor – írja a Fox News.

Taylor a 2020. március 18. és 2021. január 7. közti illetményéről mond le a „frontvonalban dolgozó munkásokért”.

Emellett az étteremlánc osztalékot sem fizet részvényeseinek a járványkrízis idején.

Az éttermekben Amerika-szerte 15 millióan dolgoznak, az étteremláncok házhozszállítási kampányt indítottak, hogy életben tartsák magukat.

A Texas Roadhouse-nak ötszáz étterme van országszerte. 

„A helyi közösségek erősebbek lesznek a válság után” – nyilatkozta Kent Taylor.
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. március 27. 23:56
Egy cégtulajdonos nem kap fizetést. Mégis kitől is kapná? Ő fizet másokat. Ha fizetést adna saját magának az csak annyi, hogy egyik zsebéből a másikba teszi a pénzét miközben adózik is utána. Tehát értelmetlen. Hacsak nem adóügyi umbulda okokból lehet esetleg értelme, elszámolja költségként. :-)
Starlord
2020. március 27. 11:15
A szarházi bezos a világ leggazdagabb embere mindeközben másoktól tarhál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!