Ismerje meg Soros lehetséges örökösét!

2017. október 17. 22:09

Dawn Fitzpatrick már most a Soros-pénzalapok egyik vezetője, és Soros György halála után döntő szerepe lehet az alapítvány működtetésében.

2017. október 17. 22:09

Kedden jött a hír, hogy Soros György vagyona nagy részét, 18 milliárd dollárt (4800 milliárd forintot) ad át az alapítványának.

A 87 éves üzletember a halála utáni időkre is készül: az alapítvány stratégiáját egy befektetési bizottsággal együtt határozza meg. E bizottságot és elnökét, Dawn Fitzpatrickot személyesen Soros György kérte fel a feladatra, és belső értesülések szerint ők is vihetik tovább a cég irányítását az alapító halála után.

Dawn Fitzpatrick már most vezető tisztséget tölt be a Soros Fund Management pénzügyi befektető cégben. A cég 2016-ban hétmillió dollárral támogatta Hillary Clinton kampányát.

Fitzpatrickot az elmúlt években rendre a legnagyobb hatalommal bíró, legbefolyásosabb amerikai üzletasszonyok között listázták különböző lapok.

A Pennsylvania Egyetemen végzett Fitzpatrick apai és anyai ágon is ír származású, másodgenerációs amerikaiként él New Yorkban, egyébként pedig háromgyerekes édesanya.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gerebenes Ramon
2017. október 19. 22:24
Strómanok láncolata.
zolizolizoltan
2017. október 18. 13:49
Csodaszép nő. Tehát ő kezeli a CIA pénzét.
formaegy
2017. október 18. 13:40
"A cég 2016-ban hétmillió dollárral támogatta Hillary Clinton kampányát." Az amerikai nép még ennyiért sem volt megvehető.)))) A magyar ballibbel és az álcivil brancsával jobban jár. Már egy tányér moslékért, és némi apróért is lehasalnak.)))) Még a merkelhorda is többe kerül neki (okos telefon, egyen póló, egyensapka, zsebpénz, térképek stb.stb.) A magyar hazaárulók olcsón adják a lelküket, spórolnak Sorosnak))))
Oldgóbé
2017. október 18. 09:55
Örökös??? Csak nem bűzlik valami Dániában???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!