Muszlimok közé hajtottak Londonban

2017. június 19. 10:50

Londonban egy teherautó hajtott a gyalogosok közé Ramadán idején a szokásos esti ima után.

2017. június 19. 10:50

Egyelőre még nincs hír a sérültek állapotáról, miután egy teherautó hajtott a gyalogosok közé London északi részén. Egy szemtanú elmondása szerint nyolc vagy tíz földön fekvő embert látott, többeket épp a rendőrök vagy a mentők vittek el épp. 

A férfi elmondta: „A környék borzasztó forgalmas volt, amikor ez az egész történt, hiszen ramadan van. A mecsetben rengeteg hívő volt, akik az ima végeztével kijöttek az épületből. A teherautó ebben a pillanatban érkezett, egyenesen közéjük. Igen, így történt – tette hozzá a férfi, aki szerint az elmúlt időszak merényletei miatt a brit főváros már soha nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt” – írja az Euronews

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. június 19. 19:45
"Muszlimok közé hajtottak Londonban" Ez a keresztény virtus? Ezt hirdette Jézus?
Gombóc XVI. Artúr
2017. június 19. 16:08
Aztán a következő terrortámadásnak az lesz az indoka, hogy bosszút álljanak ezért a támadásért. Az ostobaság független a származástól...
TAVIROZSA
2017. június 19. 14:36
Hogy hívják az elkövetőt ?
Ígymegyez
2017. június 19. 14:20
Pont olyan barmok, mint a muszlim terroristák. Olaj a tűzre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!