WikiLeaks: Nem volt teljesen elfogulatlan a Demokrata Párt

2016. július 24. 11:39

Úgy tűnik, már a kezdetektől nem volt teljesen elfogulatlan a Demokrata Párt vezetősége az előválasztás során. A WikiLeaks által közzétett közel 20 ezer e-mailből legalábbis úgy tűnik, a párt nagyon nem akarta, hogy Sanders legyen a végső befutó a párt elnökjelöltségéről zajló küzdelemben. A mostani kiszivárogtatás nagyon nem jött jól a pártnak így néhány nappal az elnökjelölő konvenció előtt.

2016. július 24. 11:39

Közel 20 ezer, 2015 januárja és 2016 májusa között született e-mailt hozott nyilvánosságra a WikiLeaks a Demokrata Párt vezetésének (DNC) belső levelezéséből néhány nappal a párt elnökjelölő konvenciója előtt. A kiszivárgott e-mailekből lényegében az tűnik ki, hogy a pártvezetés nem igazán volt teljesen elfogulatlan az elnökjelöltekkel kapcsolatosan az előválasztás során.

A levelek közül több arról szólt, hogyan tudják Bernie Sanderst kellemetlen helyzetbe hozni, vagy éppen hogyan tudnák Hillary Clintont megvédeni a Sanders-stáb támadásaitól.

A kiszivárogtatás nagyon nem jött jól az elnökjelölő konvenció előtt, mivel azzal épp az összefogást akarták erősíteni, de félő, hogy a most nyilvánosságra került levelek feldühítik Sanders támogatóit és csak tovább élezik az ellentéteket.

Ezt tompítandó, az ügy egyik következménye az lett, hogy a Demokrata Párt formális vezetői inkább fel sem szólalnak a konvención – írja a CNN.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2016. július 24. 19:05
"Lopnak, csalnak, hazudnak. A korrupció melegágya." Korrupció? A demokrácia legnagyobb erődjében? Igen, csak ott lobbizásnak nevezik. Mint tudjuk, az pedig legális, jogszerű.
korona
2016. július 24. 19:05
De a Rothschild-birodalom anyagi vezetője NEM nő és soha sem volt az. Erre jól ügyelnek a zsidók, de a gójok között elterjesztették a férfi-nő egynlőséget. Miért? A kihasználhatóság érdekében. Golda Meier mögött okos bankárok, spekulánsok dolgoztak, de hogy példát statuálhassanak a világ gójsága előtt, női vezetőt raktak az országuk élére. A zsinagógában - a klasszikusban - még mindig nincsenek női rabbik, rebbék. Én nem is fognak lenni. Csak ezekben az ultraúj, eltévelyedett zsidó szektákban.
korona
2016. július 24. 18:49
Ha egy nagyhatalom élére mindenható elnöknek egy nőt választanak, akkor az úgy fog járni, mint Németország. Ha egy intézményt a hatalom úgy ítél meg, hogy ugyan legyen, de menjen tönkre, mert fenntarthatatlan, akkor annak az élére egy nőt választanak. Aztán már csak várni kell és bekövetkezik a kötelező megsemmisülés. Elég csak megnézni a skandináv országok hadügyminisztereit, olyan is a biztonságuk. Most Anglia választott női miniszterelnököt, a hanyatlás garantált. A "vaslédi"-re még emlékezem. Akkor is bukott egy jó nagyot Britania. A férfiak lustasága, rosszirányú nevelése (csak nők nevelték) eredményezte a mai általános helyzetet. A nép véleménye valójában a nők véleménye. A férfiak ma már szinte képtelenek úgy családot, mint társadalmat vezetni megbízhatóan.
Héja
2016. július 24. 16:04
Fogalmazzunk magyarul. A demokrata pár nemhogy "nem volt teljesen elfogulatlan", hanem szemérmetlenül nyomta Clintonnét. Becsapta a saját tagjait, takargatta Clintonné disznóságait, tehetségtelenségét, férje nevetséges botrányát az orális irodában, stb. A demokrata választók olyan jelöltet kapnak, amilyen érdemelnek (beleértve az öreg komcsi Sanderst, aki saját magát meghazudtolva Clintonné mellé állt). Mielőtt valamelyik balfasz ballib Trumppal terelne: a cikkben Clintonnéról van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!