Így csaptak le az amerikaiak az iszlamistákra

2014. augusztus 09. 16:01

Amerika nyilvánosságra hozta az első felvételeket az iraki légi csapásokról. A videón egy tüzérségi eszközöket vontató teherautó lelövése látszik.

2014. augusztus 09. 16:01

A támadásban két F/A 18 típusú gép vett részt.

A The Telegraph által közzétett felvételeken az is látható, hogy élelmiszercsomagokat dobnak le azoknak, akik a hegyekbe menekültek a szélsőségesek elől.

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2014. augusztus 10. 23:20
"What the jihadi extremists are doing in northern ‪#‎Iraq‬ is hateful and anti-Islamic. Mistreating Christians and removing crosses from churches is a clear betrayal of Islamic principles. These men, supposedly acting in the name of Islam, must be confronted, first, by the Muslims from around the world, determined to denounce them (and those who control them), condemn their behaviour and resist their actions, in the very name of Islam. This is our dignity, this is our duty. NB : and, of course, we must also condemn what they do to their fellow Muslims and all the people of other faith, without exception." Tariq Ramadan No, így beszél egy igazi muszlim, és a legtöbb muszlim egyetért vele.
Akitlosz
2014. augusztus 10. 21:36
Az F-18-as bevetése, repkedtetése és a lézer irányítású bomba ára együtt többe kerül, mint az az egy löveg, amit elpusztítottak vele. Hasonlóképpen a második csapásukhoz, amelyben elpusztítottak egy aknavető állást.
Senye Péter
2014. augusztus 10. 17:08
Afganisztánban már előfordult, hogy tűzcsapást mértek egy felfordult tartálykocsiból üzemanyagot zabráló falusiakra. Várhatunk hasonló felvételeket.
zolka50.50
2014. augusztus 10. 15:09
Egy árva kérdést nem tettél fel. Mire kellene válaszolnom? Attól, hogy a The Jewish Tribune nem kedveli a szerzőt, aki egyébként oroszországi zsidó kivándorlók gyermeke, még nem jelenti, hogy igazuk van. Te viszont tényleg nem válaszoltál egyetlen kérdésre sem. Azt hiszem, egyértelmű, hogy miért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!