Visszahúzódnak az orosz csapatok az ukrán határtól

2014. április 29. 09:23

Úgy tűnik, a hétfőn bejelentett amerikai szankcióknak meglett az eredményük, bár Moszkva szerint döntésükben egy ukrán ígéret játszott szerepet.

2014. április 29. 09:23

Az orosz védelmi miniszter telefonon jelezte amerikai kollégájának, hogy az orosz csapatok visszahúzódnak az ukrán határtól. Szergej Sojgu szerint Moszkva azután döntött így, hogy az ukrán hatóságok kijelentették: nem alkalmaznak katonai erőt fegyvertelen civilek ellen.

További előzmény, hogy Washington hétfőn újabb szankciókat vezetett be Moszkva ellen az. A büntetések összesen 17 céget és 7 embert érintenek, köztük a Rosznyeft olajvállalat vezetőjét, Igor Szecsint is. Nem utazhatnak Amerikába, ott lévő vagyonukat pedig befagyasztották. Washington emellett az orosz hadiipar számára fontos cikkek kereskedelmét is korlátozta.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. április 29. 15:51
Ezektől a nevetséges szankcióktól tojták volna össze magukat az oroszok? Erősen kétlem. Az Amerikába utazás nem egy létszükséglet, s a vagyonukat sem ott tartják a vagyonosok és okosok.
Simlicska Gordon
2014. április 29. 13:08
Milyen érdekes hogy Ukrajna sorsát ennyire a sziveteken viselitek A magyar föld kérdése amit most akarnak kihúzni a talpunk alól, nem is érdekel titeket http://jog.mandiner.hu/cikk/20140428_aze_lesz_a_fold_aki_megmuveli
VakzKommondor
2014. április 29. 13:07
Ebből is látszik, hogy ez az igaz imperialisták elleni háború, amit orbán is követ, 7 ember vagyonáról szól. Éljen a PÁRT!!!! RRREERRSZISZISZISCSCSÖKKENENTÉSÉÉSS! Ezekről a dolgokról persze a híradó nem számol be, ott fontosabb, hogy a bajnai meg a libák.
Simlicska Gordon
2014. április 29. 13:06
Ebédidő vany?:) Innen . is - látszik hogy állami és /vagy media munkahelyről kommenteltek Gondolom a győri Audi vagy a tecso szalagjain robotoló rabszolgáknak nincs lehetőségük itteni nappali kommentelésre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!