Az ukránok még nem tudják – magasabb szempont – Putyin küldetése

2014. március 02. 15:57

Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást.

2014. március 02. 15:57
Nemzeti Szociáldemokraták, Honfoglalás 2000 Egyesület

A civil szervezet is aggódik az ukrajnai fejlemények, mindenekelőtt a Kárpátalján élő magyarok sorsa miatt. Az ukránok egy része nem tudja, fel sem fogja, milyen veszélyekkel járhat számukra az EU-hoz való csatlakozás. Mi, magyarok már a bőrünkön tapasztaljuk: az Unió gyarmata lettünk, de ugyanezt érzik a kiszolgáltatott, szegényebb volt szocialista országok. Ez a sors vár Ukrajnára is! Észre kell venni: egyre nő az EU-val elégedetlenkedők tábora!

Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást: a kíméletlen pénzvilágot, a multi cégeket, a bóvli kultúrát, a pusztító liberalizmust. Nem Ukrajnáról, Majdanról, Krim félszigetről van szó, hanem Európa jövőjéről! Putyin elnöknek hálás lehet az öreg kontinens, mert szilárdan védi az emberiség évezredes értékeit: a nemzeti kultúrát, a keresztény értékeket, a szolidaritást, és szembeszáll a világ csendőrségének szerepében tetszelgő Amerikával. Megértjük az Unióba vágyó kárpátaljai és ukrajnai embereket, de felhívjuk figyelmüket: van egy magasabb, távolabbi szempont: a nemzeti szuverenitás és kultúra, a független haza megőrzése.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Enigmák
2014. március 03. 02:20
Ugyanakkor senki előtt nem lehet kétséges: a nehezülő korban több és másféle erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy a nemzet, a magyarság újra magára találjon, és éltetővé váljék
Enigmák
2014. március 03. 02:20
... nincs ideje a fölös beszédnek, hiszen Magyarország, mint annyiszor a történelme során, ismét a létéért küzd. Külső és belső hatalmak egyaránt fenyegetik. Nem csupán a területét, a testét és lelkét egyaránt akarják. A nemzet romlásában azonban az önsorsrontás éppúgy szerepet játszik, mint a világ végletessé válása és hitének megroppanása.
Enigmák
2014. március 03. 02:19
http://www.magyarmenedek.com/products/4023/Valsag_es_valosag_-_Bogar_Laszlo_Drabik_Janos_Varga_Istvan.htm Hogyan tovább Magyarország? - Hogyan tovább globális pénzdiktatúra? - Mit tehetünk, mit kell tennünk ezen világ méretű összeomlás elkerüléséért vagy az összeomlás mértékének csökkentéséért? Magyarország 3 kitűnő szaktekintélye segít nekünk a válaszban.
Enigmák
2014. március 03. 02:16
Az EU természetellenes, mert nem olyan közösség, mint a biológiai és társadalmi reprodukcióhoz nélkülözhetetlen család és a nemzet. E két család az élet nélkülözhetetlen előfeltétele. Az EU viszont élősködő - funkciótlan - képződmény
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!