Oprah Winfrey befejezi

2009. november 20. 16:14

Az amerikai televíziózás történetének legbefolyásosabb asszonya nem folytatja beszélgetőműsorát.

2009. november 20. 16:14

Az Egyesült Államokban már intézménynek számító, egyszerűen csak Oprah-nak, vagy O-nak emlegetett műsor 24 évad alatt 3724 epizódot sugárzott eddig, és epizódonként átlagosan 8,5 millió nézőt vonzott. A kezdeti főleg társadalmi problémákkal foglalkozó, komolyabb tónust fokozatosan váltották fel a könnyedebb, lazább témák, a celebinterjúk és a rendszersen jelentkező könyvklub-rovat, amiben ha egy könyvet bemutattak, írója menten bestsellerírói státuszba került.

Az okokról egyelőre nem lehet semmit tudni, egyes források szerint Winfrey belefáradt a napi munkába, és szeretne jótékonysági tevékenységére koncentrálni. Máshol azt rebesgetik, hogy új műsorformával kacérkodik, de a lényeg az, hogy a nálunk leginkább a Bíborszín című filmből ismert színésznő-műsorvezető-producer talkshow-ja utoljára 2011 szeptember 9-én jelentkezik majd.

Oprah Winfrey 2011 után nem beszélget a tévében (Comment)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!