Obama, miért utálnak téged?

2009. október 16. 08:11

Egy kisfiú kérdésén lepődött meg az amerikai elnök.

2009. október 16. 08:11
Egy kilenc éves kisfiút hívott fel magához a színpadra New Orleansban Barack Obama: nagy meglepetésére a gyerek azt kérdezte az amerikai elnöktől, hogy "miért utálnak téged az emberek". Obama, aki éppen az amerikaiakat megosztó, egészségügyi reformról tartott előadást New Orleans-ban, felhívta magához a pódiumra Lousiana-állambeli Paulinából származó Tyren Scott-ot, aki bátran azt kérdezte tőle, hogy "miért utálják az emberek az elnököt, mikor szeretniük kellene."

Barack Obamát láthatóan meglepte a kérdés, és azt válaszolta a gyereknek, hogy "valószínűleg túl sokat néz tévét, mert ott csak azt mutatják, hogy sokan dühösek rá." Azt tanácsolta a gyereknek, hogy "ne higyjen el mindent, amit a tévében lát, mert ott a legtöbb dolog a politikáról szól." Az elnök hozzátette: nem hiszi, hogy azért annyian utálnák, mivel sok voksot kapott - nem hiába választották meg az Egyesült Államok első emberének.

Obama, miért utálnak téged? (Hírszerző)

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 17. 18:36
Téged még nem loptak el az eszed miatt mütyüragyú? Ha földszinten laksz, ne aludj nyitott ablaknál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!