Lakógyűlés és nemzeti konzultáció

2023. június 21. 07:09

A kormány szavazóinak több mint fele, a főpolgármesterre voksolók több mint kétharmada NEM támogatta őket. Ugye?

2023. június 21. 07:09
null
Hont András
Hont András

„A kormány közlése szerint a legutóbbi nemzeti konzultáción több mint 1 millió 300 ezer ember gondolta azt a szankciókról, amit a kormány. A főpolgármester mai bejelentése alapján 107-108 ezer budapesti lakógyűlő ért egyet a főpolgármesterrel, hogy autómentes legyen a Lánchíd. A kormánypártok legutóbb 2 millió 800 ezer belföldi voksot kaptak, a főpolgármestert 350 ezer szavazattal választották meg.

Tehát a kormány szavazóinak több mint fele, a főpolgármesterre voksolók több mint kétharmada NEM támogatta meg nemzeti konzultáción és budapesti lakógyűlésen a kormány, illetve a főpolgármester törekvéseit. Ugye?”

Nyitókép: Youtube

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mzsmnb
2023. június 21. 17:36
A lényeget tekintve Hontnak igaza van, de a matek sántít. És egyes következtetések szintén. Egyrészt Karigeri bohóckodásán nem csak választópolgárok, hanem 18 éven aluliak is részt vettek. Egyik esetben sem hitelesíthetők a megadott számok. Ha valaki nem vesz részt egy ilyen felmérésben még nem jelenti azt, hogy nem ért egyet vele. Azt sem, hogy egyetért. Budapesten ez volt az első, országosan pedig az Isten tudja hányadik konzultáció. Szóval ott a fásultság, amely még a fővárosban nem hatott. A 6. vagy 8. lakógyűlés után talán más lenne a részvétel. Ezen kívül, és ezt már többször leírtam, lehetne ezt jól is csinálni. Valódi kiegyensúlyozott kérdések, csakhogy ez senkinek sem érdeke, mert a felmérés nem a véleménynyilvánítást, hanem propaganda célokat szolgál. :-(
jánosbácsi
2023. június 21. 17:08
Andriska te egy felnőtt ember vagy ,ennek ellenére nem unod a szopást?
mokány
2023. június 21. 16:56
Nosza . Rajta .
18.0 fok
2023. június 21. 14:32
nem is lenne ezzel a tehetetlen puffogással baj, csak akkor előtte be kéne mutatni, ahogy hont már a nemzeti inzultáció fideszpropagandában tálalását is így kritizálta. vagy a 97%-os faszságot. de akkor valamiért kussolt. ilyen matekpéldák csak ilyenkor jutnak eszébe. na, ezért orbán hasznos idiótája ez a nyomorult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!