Tom Hanks fellázadt a cancel culture ellen: Hadd döntsem már el én magam, hogy mi sért engem és mi nem!

2023. május 13. 18:20

Az Oscar-díjas színész soha nem olvasna olyan könyveket, amiket a mai érzékenységekre tekintettel cenzúráztak.

2023. május 13. 18:20
null

Tom Hanks a BBC Radio 4 vendége volt, ahol egyebek között a cancel culture jelenséget érintő kérdést is kapott – írja a Telegraph cikkére hivatkozva a Vasarnap.hu. A műsorvezető kérdésére, miszerint mit szól ahhoz, hogy újabban egyes kiadók cenzúráznak bizonyos régebbi regényeket (köztük Roald Dahl és Agatha Christie legendás műveit), a kétszeres Oscar-díjas Hanks felháborodásának adott hangot, és kijelentette:

muszáj bíznunk a saját érzékenységünkben; nem szabad, hogy mások döntsék el helyettünk, mi a sértő számunkra.

– Azt majd eldöntöm én magam, hogy mi sért és mi nem – fogalmazott a hollywoodi sztár, aki ezek után azt is leszögezte: nem olvasna olyan könyveket, amiket mindenféle kortárs érzékenységekre tekintettel átírtak vagy akár lerövidítettek.

(Nyitókép: CHRISTOPHE SIMON / AFP)

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. május 14. 19:32
nem dontheted el Tomi mert ferfi vagy feher es hetero ez a harom mar eleg hogy kicsinaljanak
Aerion
2023. május 14. 18:20
Ehhez már késő, tom, nem döntheted el, viszont téged, aki a hazug és csaló bájden beiktatását közvetítetted, téged eltörölhetnek, és el is fognak.
nempolitizálok
2023. május 14. 13:41
Aki kellően hires, profi és persze gazdag, azt már nem tudja kinyírni a libsi maffia, így őszintén beszélhet. Azzal együtt csak ezzel a megszólalásával átkerült a tiltott kategóriába.
tailor
2023. május 14. 09:42
vigyázz a következő háborús filmben már te leszel a főnáci .... ha kapsz szerepet ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!