Mozgásba lendülhetett a Vatikán békemisszója

2023. május 12. 07:12

Az is kiderült, mikor találkozhat Zelenszkij a pápával.

2023. május 12. 07:12
null

Az al-Dzsazíra arról tudósít, hogy diplomáciai források közölték: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombaton találkozik Ferenc pápával a Vatikánban. Hozzátették: a tervbe vett utazást hivatalosan még nem jelentették be.

Megindult a Vatikán békemissziója?

Mindez alig két héttel azután történik, írják, hogy

amellyel megpróbálnak véget vetni az orosz-ukrán háborúnak.

Érdekesség, hogy az ukránok kezdetben visszautasították a vatikáni békemissziót, amiről a pápa Orbán Viktorral is beszélt, sőt, azt állították, nem is tudnak annak létezéséről.

***

Nyitókép: Handout / Vatican Media / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gami
2023. május 12. 11:04
a riporter közbeszőlásai kellően mutatják a mandiner szerkeszktőségének nívótlanságát. Prepotens izgága őnfitiogtatás amit a riporter művel. Tönkreteszi az adást. Mandiner stilus.
fado
2023. május 12. 08:47
Hajrá pápa!
mamarizsa
2023. május 12. 08:36
A vége az lesz a fideszes felszopó propagandában, hogy a Gazdával munkálta a béketerv részleteit, és tanácsért jött Budapestre... A fideszes hinni akar a nagyságban, hát meddig tart egy patyomkin vilégot felépíteni nekik a kommunikációs térben... Ez sokkal olcsóbb, mint egy noemális, európai országot csinálni. Amire nincs itt igény..
Alte
2023. május 12. 08:15
Kiváncsi vagyok, hogy Zelenszkij mit fog követelni a pápától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!