Tárt karokkal várja a pápát, de a szenteltvíztartóba vizelés belefér

2023. március 01. 16:00

Karácsony Gergely a napokban fejtette ki, mekkora öröm számára Ferenc pápa újabb magyarországi látogatása.

2023. március 01. 16:00
null
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska

„Történt ugyanis, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a napokban fejtette ki közösségi oldalán, mekkora öröm számára Ferenc pápa újabb magyarországi látogatása. A politikus nem csak a pápa érkezését adta hírül, hanem röviden a keresztény hitről és vallásról is értekezett, amely csak azért visszás, mert tavaly ilyenkor még azt is elfogadhatónak tartotta, hogy valaki a szenteltvíztartóba vizeljen.

»Egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk« – mondta Karácsony Gergely.

A bejegyzés szolidaritásról, elfogadásról és befogadásról szóló része pedig azért kellemetlen, mert épp Karácsony Gergely volt az, aki politikai teljesítményként egy választások előtti interjúban a testi adottságait tudta felhozni példának:

»míg Orbán Viktor alacsony és kövér, addig ő magas és vékony«.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2023. március 02. 09:14
Elmagyarázhatná már valaki ennek a semmirekellőnek, hogy a park és sportpálya építkezés is építkezés és sajnos nagyon is rombolja a már kialakult, esetleg több évtizede kialakult ősnövényzetet és az abban élő állatvilágot. Pl. Kiss László az egyik legnagyobb növényzet romboló főnök.
ericco
2023. március 02. 09:05
Ezek a propagandistak egyre hulyebbek. Annyira erezni ezeken az irasokon, hogy reszketnek, melyik irjon nagyobb baromsagot Orban politikai ellenfeleire.
letsgobrandon
2023. március 02. 01:06
JANÓ-VEILANDICS FRANCISKA !!!! ... SZERETLEK !!!... akkorát nevettem , hogy a sör visszajött az orromon habár nem volt vicces
Ólat a trolloknak
2023. március 01. 21:43
Gergelyke olyan, mint az aranyhal, az akvárium faláig tart a memóriája. Megfordul, és soha nem látott távlatok nyílnak meg előtte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!