Kisebb képzavar: tapsikol a PSTV letiltásának az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” Facebook-oldal

2023. március 25. 21:46

Ez jelentheti számukra a sajtószabadságot?

2023. március 25. 21:46
null

Csütörtökön a YouTube törölte a Pesti Srácok csatornáját. A PS szerint a médiacég saját szabályait is megszegve törölte a csatornát, ugyanis a hivatalos menetrend szerint először jön egy figyelmeztetés, majd az újabb szabálysértéseket a YouTube egy hét tiltással bünteti.

A hivatalos menetrend szerint először jön egy figyelmeztetés, majd az újabb szabálysértéseket a YouTube egy hét tiltással bünteti. Ez február elején meg is történt. A tiltás leteltével az „elítéltet” három hónap próbaidőre bocsátja a YouTube, azaz május 9-én indulhattak volna tiszta lappal. Ha viszont a három hónap alatt újra „hibáztak” volna, akkor a médiacég saját szabályai szerint egy újabb figyelmeztetést kellett volna kapniuk, majd két hét ismételt tiltást, és ha még ezután is problémásnak látták volna a csatorna működését, csak akkor jött volna egy figyelmeztetés kíséretében a végleges törlés.

A Pesti Srácok szerint a folyamatot a YouTube látványosan felgyorsította, és az egy hét törlés feloldása után március 23-án figyelmeztetés nélkül törölték az egész csatornát

.Az esetet nem hagyta szó nélkül az Egymillióan a magyar sajtószabadság mellett Facebook-oldal is, mely úgy kommentálta a YouTube döntését, hogy 

„ma egy kicsit szebb lett a világ”.

Nyitókép: Alexander Pohl / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecskee
2023. március 27. 11:04
Aki nem veszi észre, hogy mi itt a gond, annak el kéne venni a szavazati jogát.
Igazszó
2023. március 26. 12:50
A tények azt mutatják cuckoldkonzi seggfejek, hogy a zsidók bárkit elnémíthatnak. El is vihetnek guantanamora, ahol halálra kínozhatnak. Ki is tilthatnak bárhonnan. Ezek bármit megtehetnek, mert gyáva filoszemita szarok vagytok, mandinerestöl, origóstól, jeszenszkistől, öregestől és csak azt kaptátok a zsidóktól hálából érte, amit mindenki más: aljasságot. Megérdemlitek. Ha nemzetiek lennétek és keresztények, jobberek, akkor mi a faszt kerestek egy libsi zsidónak pénzt csinálva a libsi zsidó önkénynek kiszolgáltatva? A bajt. Megkaptátok. Még fizettetek is érte, meg a rajongóitok is, meg a qrmány is. Ilyen hülyék vagytok és most a tényeket tagadva hisztitek. Menjetek a kurva anyátokba cukorhegyistől!
puszt
2023. március 26. 11:32
RIADÓ! Támad a YouTube, támad az EU! TELJES ELSÖTÉTÍTÉST!
puszt
2023. március 26. 11:07
Az ótvar mocskolódás, az uszítás, a zsidózás, emberek, népek, vallások gyalázása, ill. azokról való hazudozás NEM a sajtó, ill. szólásszabadság része. SŐT(!) a művelt világban büntetendő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!