A YouTube likvidálta a Pesti Srácok csatornáját

2023. március 23. 21:51

A portál szerint a szolgáltató saját szabályait is megszegve cselekedett.

2023. március 23. 21:51
null

„Mélységes csalódottsággal és némi rezignáltsággal vettük tudomásul, hogy a YouTube ismét törölte a csatornánkat csütörtökön 18:13-kor. Az egészet. Megint” – olvasható a portálon. A cikk szerint Varga Ádám, a Pesti Srácok YouTube-felelőse is értetlenül áll a lépés előtt, szerinte a médiacég saját szabályait is megszegve törölte a csatornát, ugyanis a hivatalos menetrend szerint először jön egy figyelmeztetés, majd az újabb szabálysértéseket a YouTube egy hét tiltással bünteti.

Ez február elején meg is történt.

Azt írják: a tiltás leteltével az elítéltet három hónap próbaidőre bocsátja a YouTube, azaz május 9-én indulhattak volna tiszta lappal. Ha viszont a három hónap alatt újra „hibáztak” volna, akkor a médiacég saját szabályai szerint egy újabb figyelmeztetést kellett volna kapniuk, majd két hét ismételt tiltást, és ha még ezután is problémásnak látták volna a csatorna működését,

csak akkor jött volna egy figyelmeztetés kíséretében a végleges törlés.

A Pesti Srácok szerint a folyamatot a YouTube látványosan felgyorsította, és az egy hét törlés feloldása után március 23-án figyelmeztetés nélkül törölték az egész csatornát.

Nyitókép: YouTube

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 25. 16:32
A tények azt mutatják cuckoldkonzi seggfejek, hogy elnémíthatnak. El is vihetnek guantanamora, ahol halálra kínozhatnak. Ki is tilthatnak. Ezek bármit megtehetnek, mert gyáva filoszemita szarok vagytok, jeszenszkistől, öregestől és csak azt kaptátok a zsidóktól hálából érte, amit mindenki más: aljasságot. Megérdemlitek. Ha nemzetiek lennétek és keresztények, jobberek, akkor mi a faszt kerestek egy libsi zsidónak pénzt csinálva a libsi zsidó önkénynek kiszolgáltatva? A bajt. Megkaptátok. Még fizettetek is érte, meg a rajongóitok is, meg a qrmány is. Ilyen hülyék vagytok és most a tényeket tagadva hisztitek. Menjetek a kurva anyátokba cukorhegyistől!
Hangillat
2023. március 24. 20:01
A globalista világcég az ultraliberális jogállami mintát követi, tehát fosztóképzőként értendő. Nem földteke-tóriáznak!
Turista12
2023. március 24. 12:01
Az amerikai demokrácia ékköve a Facebook és a Google. Nagy rakás szar mindkettő.
Osztap Bender
2023. március 24. 10:49
Vajon ki a f.sznak képzeli magát ez a szemét banda? Úgy tesznek mint Sztálin-Churchill-Roosevelt haramia trió a háború vége felé. A halottak százezrei maradtak a csatatéren, mert ők kitalálták a feltétel nélküli megadást, megakadályozva ezzel százezrek (milliók) életének megmentését. Fontosabb volt három domb és egy kiszáradt patak elfoglalása (a németektől és persze a többi szövetséges elől is), mint az emberélet. Fontosabb volt a befolyási övezet megkaparintása is. Hitler persze ugyanezt tette, katonáinak az utolsó töltényig, a halálukig értelmetlenül védelmezniük kellett még az általa erőddé nyilvánított budit is. Itt a zsidók mindenhatósága az Isten, a mérce, a mérleg, stb. Totális bojkottot kell hirdetni ellenük, minden eszközzel megakadályozni hazug reklámjaik közlését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!