Nógrádi György: Az ukránok elsöpörnék Zelenszkijt, mert már elegük van belőle (VIDEÓ)

2023. február 14. 20:06

Csakhogy az ukrán elnököt az USA titkosszolgálata védi – állítja a biztonságpolitikai szakértő.

2023. február 14. 20:06
null

Nógrádi György az Ultrahang Plusz című műsorban leszögezte, hogy nyíltan a háborúban senki sem akar részt venni. Mindig elhangzik, hogy ez nem a NATO háborúja. A szakértő azonban megjegyezte, hogy az oroszok szerint ez már azonban a NATO háborúja.

Nógrádi György kiemelte, hogy volt NATO-katonák azonban nyíltan részt vettek már a harcokban. Eddig bizonyítottan 6 amerikai halt meg Ukrajnában, akik közül az egyikről kiderült, hogy az amerikai haditengerészetnél volt korábban.

A szakértőnek meggyőződése, hogy az ukrán lakosság, ha megtehetné, elsöpörné Zelenszkij elnököt, mert elegük van belőle. Ma azonban erre nincs lehetőség, mert az ukrán elnököt az amerikai titkosszolgálat védi, mert amit csinál, az alapvetően az amerikai érdekeknek felel meg.

A fent bemutatott véleményt a mellékelt videó 3-7 perce között tudják meghallgatni:

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2023. február 15. 17:00
Zelenszkijnek előbb utóbb bíróság elé kell állnia a rengeteg halálos áldozat felelőssége az övé. Ukrán államfőként mint amerikai ügynök tevékenykedik. Félő,hogy addigra Amerika vendégszeretetét fogja élvezni.
Nasi12
2023. február 15. 13:27
A rengeteg magas fizetésű diplomatának és szakértőnek egy kis porszem, egy hajléktalan ad most tanácsot hogyan lehetne befejezni a háborút win-win módon (ami Európának is win): ALAPHELYZET: 1. Oroszország nem akarja, hogy Ukrajna belépjen a NATO-ba (North Atlantic Treaty Organisation) 2. Ukrajna azt állítja, hogy Európát védi az oroszoktól. 3. Amerika azt akarja, hogy a NATO országok, de főleg az EU, emelje hadikiadásait a GDP 2,5%-ára és vegyenek rajta amerikai fegyvereket. 4. A Biden fiú és Soros foggal körömmel védik amit megszereztek ukrajnában. MEGOLDÁS 1. A NATO-t fel kell számolni és helyette létrehozni az AUTO-t (American Ukraine Treaty Organisation). Ezáltal ukrajna nem tud belépni a NATO-ba. 2. Az EU semlegességet deklarál, hiszen az AUTO megvédi Európát, mivel az ütköző zóna az oroszok felé. Ukrajna tényleg védheti így Európát saját erőforrásaiból, vagyis ahogy állítja filantróp módon. 3. Az EU a GDP 2,5% -át chipgyártásra és az űriparra költi. Amerikai, kínai, orosz vásárlásokra a témában és a kapcsolódó energia szektorban. 4. Amerika így maga védi a szerzeményét, nem az EU-val fizetteti ki azt. Bocs közben belelógott a bilibe a kezem, felébredtem :)
ozdiszatir
2023. február 15. 08:42
Vén geci...szitja a tüzet, ahelyett hogy megdögölne! Oroszbérenc putyingeci
balu3
2023. február 15. 01:20
"véleménynek" - hívják, így nem lehet bíróságra rángatni h a bíróság elmondhassa újra hogy lehet rá mondania hogy szélhámos és társai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!