Ukrán színekbe borul az Eiffel-torony

2023. február 20. 19:29

A háború kitörésének évfordulóján történik majd meg.

2023. február 20. 19:29
null

Az ukrán zászló színeivel világítják ki a párizsi Eiffel-tornyot az ukrajnai orosz katonai invázió egyéves évfordulója alkalmából – közölte hétfőn a francia főváros vezetése. A közlemény szerint ezzel a gesztussal akarja

Párizs városa megingathatatlan támogatását és az ország újjáépítésében való közreműködésének szándékát jelezni az ukrán népnek.

Oroszország 2022. február 24-én indított háborút Ukrajna ellen. A párizsi főváros egyik fő látványosságának számító Eiffel-tornyot ezért csütörtöktől vasárnapig sárga és kék színnel világítják ki.

 

***

Nyitókép: Ludovic MARIN / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. február 22. 13:59
Ennek tiszteletére szurkálnak halálra tanárokat. Ja, még nem ukrán színekben. Nem rég még az amcsi bűnöző nigger képével volt kivilágítva. Ugye senki nincs meglepve, hogy a gyilkosok mindig a bűnözők, és a saját népüket legyilkoló gyilkosok mellett állnak?! A nyugati gyilkosok és a puccosseggű gyilkos - egy vérből vagyunk. Értékünk - a gyilkolás!
roughneck
2023. február 21. 08:54
Ez az egesz ukran buli mar nagyon hajaz a spanyol polgarhaborus helyzetre. Oda is beszallt boldog-boldogtalan, aztan szoptak az internacionalista bolsik rendesen!
Odone Ricci
2023. február 21. 08:31
Könnyebb kivilágítani az Eiffel- tornyot mint féltve őrzött hadi felszereléseket küldeni Ukrajnába. Megigérni mindent lehet, majd látványosan ki kell mutatni szolidaritásunkat a békét sürgetve. Mi a Parlamentet világíthatnánk meg sárga-kék szinnel és akkor talán érkezne valamennyi helyreállítási pénzből, ami megilleti az összes EU-tagországot, Magyarországgal és Lengyelországgal együtt.
Alcofrybas
2023. február 21. 07:59
Megérdemlik. Egészen látványos sportövészeti vébét rendeztek. Korrupt ugyan a szervezés, de hát ez a katari vébére is igaz volt. Ma már ez így megy. A lényeg a világítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!