American Conservative: Orbán Viktor a Nyugat magányos háborúellenes prófétája!

2023. február 09. 15:15

Rod Dreher szerint a magyar kormányfő tisztán látja a veszélyt abban a nemzetközi konfliktusban, amit az amerikaiak csak a moralitás lencséjén keresztül képesek nézni.

2023. február 09. 15:15
null

Rod Dreher cikke elején hosszan idézi Mario Fantini Newsweekben megjelent írását, melyben beszámolt az Orbán Viktor miniszterelnökkel tartott beszélgetésről. A The American Conservative szerzője úgy véli, ilyen cikkek segíthetnek megérteni, milyen propaganda torzítja a képet a kormányfőről és Magyarországról.

Dreher szerint a Nyugat egyre közelebb sodródik egy katasztrofális konfliktushoz Oroszországgal, és Orbán az egyetlen, aki értelmesen beszél. Ennek ellenére a nyugati újságírók azt sulykolják az olvasóikba, hogy Orbánt csak azok választhatják, akiknek elment az eszük, vagy teljesen bedőltek a szélsőjobboldali propagandának.

A magyar miniszterelnök tisztán látja a veszélyt abban a nemzetközi konfliktusban, amit az amerikaiak csak a moralitás lencséjén keresztül képesek nézni. Orbán érti, hogy a fegyverszállítások fokozása nem a békét szolgálja, és segíteni próbál, mielőtt késő lesz.

Épp ezért próbálja a háborúpárti Washington és európai lakájai elhallgattatni őt

– hangsúlyozza a szerző.

Fotó: ALES BENO / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mészáros a stróman
2023. február 10. 21:48
Orbán Viktor a Nyugat elvtelen magányos hibbant idiótája.
Igazszó
2023. február 10. 07:27
Nem azt kell figyelni mit hazudik a vétótlan gyáva köpcös csicska, hanem azt, amit tesz. Most épp a 10. szankciós csomagot szavazza meg pofán szarva a 97%-ot. Már kilenszer is ezt csinálta, meg tucatnyi szankcióhosszabbitásnál. A hoholok sokmilliárdos támogatását is megyszavazta a hazug vétótlan csicska. Az eu költségvetését és covidhitel felvételét is megszavazta a vétótlan hazug csicska. Eközben szarrá rugdossák a komisszár gazdái, a hohol nácik, a v4 tagjai és noname sajtopatkányok, hiába csicskázik nekik. Bárki. Következmények, válasz, reakció nélkül. Csicskasors ez. A gyáváké. Mekkora egy szégyen ez a vétótlan hazug geci szarrá alázott csicska!
Bata
2023. február 09. 17:55
Volt egy ukrán aki tavak márciusban békéről, beszélt az orosz ukrán béke tárgyaláson este megölték.
koronaszepe
2023. február 09. 17:21
A magányos stimmel, a prófétaság követelményeinek azonban nem felel meg. Ez inkább valami komplexus lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!