Olivio, eddig tiszteltelek

2023. január 21. 14:39

Szaporodnak a megvilágosulók.

2023. január 21. 14:39
null
Lamperth Mónika

„Szaporodnak a megvilágosulók. Olivio, eddig tiszteltelek.”

Kocsis-Cake Olivio átvonul Gyurcsány pártjába

A Demokratikus Koalícióban folytatja politikai pályafutását Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd korábbi parlamenti képviselője és pártigazgatója. A politikus ezt Facebook-oldalán jelentette be. „A 2022-es választás legfontosabb tanulsága, hogy az ellenzéknek új stratégiára, szervezettebb működésre van szüksége. Az azóta eltelt időszakban a DK bebizonyította, hogy képes új stratégiát adni, fegyelmezetten működni, alternatívát nyújtani az Orbán-rendszerrel szemben" - indokolta döntését Kocsis-Cake.

 

Fotók: Földházi Árpád

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2023. január 22. 14:22
ugyan mit tiszteltél a bozótmajmon? a budapesti belvároson kívül még nem járt soha, és azt sem tudja milyen Magyarország. csak annyit tudott mondani, hogy: "a gázcsapokat el kell tekerni!" :D :D :D de arról fingja sem volt, hogy akkor mégis honnan a lesz gáz müködtetni az országot... :D ez még rabszolgának is hülye lenne, nem hogy képviselőnek!
nyugalom
2023. január 22. 13:26
Ki volt vadai öreg férje, aki kirúgta? Ki foglalta el a helyét?
nyugalom
2023. január 22. 13:21
No es ciatimike? Készül azamerikai kikepzőjéhez, aki megözvegyült?
nyugalom
2023. január 22. 13:18
A recept nem volt közös a nagy összefogasban? Micsoda csúszó-mászó meztelen árulók ezek! Erdek, miert nem vallja be. De majd megtapasztaljak egymást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!