A padisah szeret

2023. január 21. 09:33

Aról, hogy az LMP, a Párbeszéd, a Momentum, a Jobbik Gyurcsány ellen jött létre, most hallgatnak.

2023. január 21. 09:33
null
Szentesi Zöldi László

„Kocsis-Cake Olivióról egyébként sem jut eszembe semmi. Sem egy önálló javaslat, sem egy kiforrott kérdés, sem egy merész interpelláció. Hogy azonban Kocsis-Cake Olivióról eddig momentán semmit, de az égvilágon semmi sem mondhattunk el, nem annyira a politikai zsurnaliszta, inkább a nevezett személy hibája. Fájdalom, a múlt idő indokolt: Kocsis-Cake Olivio (akinek teljes nevét ebben a cikkben nem írom le többször, mert sorvadnak az ujjaim, kiver a veríték) a minap átigazolt egy másik pártba. Hogy Gyurcsányékhoz, talán hozzátenni sem érdemes.

Mindig úgy gondoltam, hogy egyszer váltani lehetséges, hiszen tévedhetünk, fejlődünk. Van, aki kétszer is átlép valahonnan valahova, mert lassúbb a reakcióideje. A három-négy átigazolás már felettébb gyanús. Ha azonban a Demokratikus Koalícióba ejtőernyőzünk, az önmagában felér vagy tizennyolc váltással, hiszen Gyurcsánnyal vagy Vágó Istvánnal napi kapcsolatot tartani önmagában közéleti harakiri, kés a hasunkba. Ha engem külső és belső körülmények a DK tájára sodornának, inkább elmenekülnék a Székelyföldre, szénaboglyák és friss flekkenek társaságába. (...)

Arról a tényről, hogy ezeknek az embereknek, valamint a többi átmenekülőnek az előző pártjai, jelesül az LMP, a Párbeszéd, a Momentum, a Jobbik Gyurcsány ellen jöttek létre, most persze hallgatnak. Emlékszünk azonban a nagy fenekedésekre, miszerint sem Orbán, sem Gyurcsány, nekik azonban pompás ötleteik vannak a »független« politikai tér betöltésére. Innen, a terelőszövegtől indult tehát a történetük, most pedig szélesre tátják zsebeiket, hogy volna szíves valamit belecsorgatni a Gyurcsány házaspár. Nagy ívű, erkölcsös élethelyzet, szeretettel gratulálunk az újabb értékválasztáshoz.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2023. január 22. 14:58
DK most megveszi kilőra a többi ellenzéki párt ismertebb-ismeretlenebb arcait. Kirabolja őket. A következő választásig használja őket, aztán mennek a lecsóba. Max kapnak egy felügyelőbizottsági tagságot - ha egyáltalán, és ha lesz rá lehetőség. De ez már csak tényleg a happy few-nak jár majd. A többiek ott néznek majd, mint hal a szatyorban.
CsipkeRózsa
2023. január 22. 13:40
Nem Gyurcsány ellen jött létre egyik párt sem, a DK mellett jöttek létre. Minden párt a saját céljaiért jön létre.
zorroro
2023. január 22. 12:26
Szánalmas és hányingertkeltő.
21ezerft
2023. január 21. 21:12
Fonetikusan leírná valaki, hogyan kell kiejteni a nevét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!