Német lap: Erkölcstelen zsarolás, amit a Ryanair vezérigazgatója csinált Budapesten

2023. január 27. 06:26

A Handelsblatt elemezte Michael O'Leary budapesti sajtótájékoztatóját.

2023. január 27. 06:26
null

Bár korábban nyers stílusban kritizálta a kormány által kivetett extraprofitadót, Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója keddi, budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette: az ír diszkont légitársaság tovább növeli budapesti bázisát. Ezzel kapcsolatban a Handelsblatton jelent meg egy elemzés, mely szerint

O'Leary látogatása nyilvánvalóan a nyomásgyakorlás célját is szolgálta.

A cikk szerint a légitársaság vezetője egy erkölcstelen, zsarolással határos ajánlatott tett a kormánynak, mikor azt mondta, ha a kormány eltörli a repülőjegyekre kivetett különadót, hajlandó bővíteni a Ryanair szolgáltatásait a budapesti repülőtéren.

– jegyzi a cikk. 

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 28. 07:25
Nyilván megkötötte a megfelelő alkut az utasait alaposan átbaszó ír geci a köpcös gecivel. Geci a geci haverja.
savrena
2023. január 27. 10:57
Nem árt a konkurencia a magyar légi piacra, másképpen a Lufthansa, mint a Kisgömböc, lenyel mindent.
misi53
2023. január 27. 10:51
Legalább hússzor utaztam Ryanair-rel semmi baj nem volt velük ! Meg hát ki visz el 12ezer forintért prágába ,oda vissza!
szemlelo
2023. január 27. 10:03
Az egész ügy már régen le van zárva. Amúgy is csak habosítás volt, ezt mindenki láthatta, O-Leary mindig is így akciózik. Mindenki, a kormányt is beleértve ennek megfelelően kezelte. Akkor most a németek miért szálltak rá? (érdekes, a Lufthansa piac-zavaró tevékenységét nem nagyon elemzik...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!