Ezt gondolja Győzike Vágó István „megkergetéséről”

2023. január 10. 21:34

Nem kímélte a DK-s politikust a televíziós személyiség.

2023. január 10. 21:34
null

A Mandiner is megírta, a DK TV Szubjektív című műsorában Vágó István, DK-s politikus felidézett egy történetet a Legyen Ön is milliomos forgatásáról, amely szerint az egy alkalommal „felpattant Győzike, elkezdett engem körbe-körbe üldözni a stúdióban, és közben azt mondta, hogy »Mondtam neked Bea, ne higgy a fehérembernek!«” – idézte fel Vágó István. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Megkérdeztük Gáspár Győzőt a „kergetésről”

Vágó István „megkergetésének” híre kapcsán felkerestük Gáspár Győzőt, művésznevén Győzikét. A televíziós személyiség lapunknak elmondta: „emlékeim szerint kétezerben volt a felvétel, vagyis 23 éve. És

Mint fogalmazott: „amúgy ha 23 éve megkergettem volna a stúdióban, amint állítja, akkor engem az RTL Klub letilt, másnap pedig ott van a sztori a bulvárlapok címlapján. A másik, hogy a »fehéremberezés« nekem nem szavam járása. Huszonnégy éve ismer az ország. Jelentkezzen valaki, aki hallotta ezt a kifejezést tőlem” – tette hozzá.

„Szegény Vágó István nagyon unatkozhat, ha ilyenekkel jön elő,

– zárta gondolatait Gáspár Győző.

Mutatjuk a DK TV műsorának kapcsolódó részletét Vágó István beszámolójával:

 

Nyitókép: Képkocka, YouTube

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajni37
2023. január 14. 13:56
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások alapján létszámuk 650 ezer és 700 ezer között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásaira alapoztak akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuk szerint minden érintettet duplán számoltak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET hogy ne vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
brekker
2023. január 12. 22:55
Nade fekvótámaszban ki van a topon, azzal egyik se mer dicsekedni.
Vakfolt
2023. január 12. 09:02
Megkergette? Miért? Egérlány az egérfiúnak: Bujócskázzunk, ha megtalálsz megbaszhatsz. Most csukd be a szemed, számolj el háromig, én addig elbújok ide a kő mögé.
Folyékony Szilárd
2023. január 12. 05:13
Egy agysejtekkel nem rendelkező kretén belépett a fideszbe. Ez volt a hír nemrég. Ezzel a belépéssel a fidesz tagságának értelmi színvonala kellőképpen gyarapodott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!