Így kergette meg Győzike Vágó Istvánt (videó)

2023. január 08. 15:31

A DK-s politikus felidézett egy történetet a Legyen Ön is milliomos forgatásáról.

2023. január 08. 15:31
null

A DK TV Szubjektív című műsorának egyik legutóbbi vendége Bod Péter Ákos közgazdász, egyetemi tanár volt, aki Vágó Istvánnal és Gréczy Zsolttal szerepelt együtt a műsorban. Az adás során Vágó felidézett egy humoros momentumot az egyik Legyen ön is milliomos-forgatásról.

Így kergette meg Vágót Győzike

„Nekem van egy emlékem róla, elmesélem és nem kommentálom. Ő egyszer eljött hozzám játszani a Legyen ön is milliomosba, az asszonnyal együtt. [...] Gáspár Bea, az ő kedves felesége nagyon szépen ment fel. És hát én ugye szokásomhoz híven megpróbáltam elbizonytalanítani Bea asszonyt” – mesélte a történetét Vágó.

A politikus arra is kitért, hogy mikor Gáspár Bea abbahagyta,

Mondom, ugye ez felvételről ment, nem élőben, kedves Győző, ez nem jó. Ez a duma nem jó. [...] Azt mondta a Győző, »megértettem«. Akkor felvétel, megint felállt, felháborodottan, és azt mondta, »Mondtam neked, hogy ne higgy a Vágónak!«”

Mutatjuk a DK TV műsorának kapcsolódó részletét:

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakazigazat2
2023. január 12. 12:19
Győzike sokat nőtt a szememben. Vágót én is szívesen megkergetném. Sőt a fokos is jól állna neki. Győzike valójában egy igazi jó értelemben vett bohóc.
amca
2023. január 10. 10:34
Nekem legjobban a megélhetési bűnözők tetszenek. Vágó Púzsa Mellár Szaharházy Ákos Gyöngyösi gyagya Jakab Pig Prostifalvi Kari getzy
smarton84
2023. január 10. 10:30
Nem csoda, hogy Gáspár Győző Fidesz párttag lett. Orbán apja Győző, a fia Gáspár.
dragstar
2023. január 10. 07:55
Kisebbségiek mikor találkoznak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!