Guy Verhofstadt: A német kormánynak nincs hova bújnia!

2023. január 05. 08:25

A liberális EP-képviselő felszólította Scholzot, hogy küldjön Leopard tankokat Ukrajnának.

2023. január 05. 08:25
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Emmanuel Macron növelni kívánta a Kijevnek nyújtott segítséget AMX-10 RC típusú könnyű harckocsik szállításával.

 

Macron bejelentette: harckocsikat küldenek Ukrajnának

Az elnök növelni kívánta a Kijevnek nyújtott segítséget AMX-10 RC típusú könnyű harckocsik szállításával - közölte az Élysée-palota röviddel a két államfő telefonon folytatott tárgyalása után, hozzátéve: ez az első alkalom, hogy nyugati fejlesztésű harckocsikat szállítanak az ukrán haderőnek. Az AMX-10 RC könnyű, kerekeken, nem pedig lánctalpon mozgó harckocsi, amely nagyon mozgékony.

 

Erre a hírre reagált most Guy Verhofstadt is. Twitter bejegyzésében méltatta Macron döntését, majd beleszállt a német kormányba.

Scholz úrnak intézkednie kell, hogy engedélyezze a Leopard tankok Ukrajnába szállítását” – fogalmazott.

Nyitókép: Twitter

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jeney Gottfried Adolf
2023. január 09. 19:39
Ja , lesz egy tökig felfegyverzett ukrajna , egy csomó pszichopata csóró debillel . Európának annyi is lenne .... Ukrajnát szét kell rombolni , szétosztani , és ujraépíteni .
Rizsa
2023. január 05. 17:34
Az egyik harckocsi a ültessék bele a fogtündért. Aztán mehet a szállitmány.
Julius68
2023. január 05. 16:35
Brüsszel az európai uniós intézmények három hivatalos székhelyeinek egyike, ez a háborodott Verhofstadt meg azt gondolja, belga létére, hogy ezen az alapon, mindenkinek parancsolgathat. A saját miniszterelnökének üzengessen, hogy mit küldjön hova.
MR.Smith
2023. január 05. 16:06
Nem úgy volt, hogy legutóbb a német Bundeswehr páncélosok mind lerobbantak gyakorlatozás közben? Hát akkor azokat tényleg önzetlenül küldhetné a Scholz Ukrajnába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!