„Az egyetlen jó hír, hogy a halak továbbra is szabadon közlekedhetnek” – így szúrt oda Lánchíd-ügyben Orbán Karácsonynak

2022. december 21. 10:28

„A Lánchíd egy igazi hungarikum: felújítottuk, rengeteg pénzt költöttünk rá és most se autóval, se gyalog nem lehet rajta átmenni” – fogalmazott a kormányfő.

2022. december 21. 10:28
null

„A Lánchíd egy igazi hungarikum: felújítottuk, rengeteg pénzt költöttünk rá és most se autóval, se gyalog nem lehet rajta átmenni. Óriási” – válaszolt Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy mit gondol Karácsonyék intézkedéséről, miszerint megnyitják a Lánchidat, kivéve a gyalogosok és az autósok számára.

„Az egyetlen jó hír, hogy a halak továbbra is szabadon közlekedhetnek” – így szúrt oda Lánchíd-ügyben Orbán Karácsonynak.

Orbán a brüsszeli korrupcióról: Fel kellene számolni az Európai Parlamentet

2023-ban a legfontosabb az lesz, hogy kimaradjunk a háborúból, az európai recesszióból, decemberre 10 százalék alatti legyen az infláció, és 30 évre emelkedjen a nők körében az szja-mentesség, akik vállalnak gyereket, sorolta a célkitűzéseket a miniszterelnök.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2022. december 23. 10:47
A libsik imádják, ahogy Karigeri napról napra szarabb hellyé teszi Budapestet. De hát ezért szavaztak rá.
Rocktoberi
2022. december 23. 07:33
Nem látom itt sehol a libsi hőbörgést, hogy Karácsony miért nem tart soha sajtótájékoztatót.
Coupdetat
2022. december 23. 07:18
Csatamalackánál az autópályák is közlekednek ... :)))))))))) https://coub.com/view/9r5bi
confitür
2022. december 21. 15:11
Amennyiben Karácsony továbbra is marad, a közlekedési balesetek száma drasztikus mértékben növekedni fog Budapesten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!