Zelenszkij felesége reméli, hogy Elon Musk békével kapcsolatos tweetje csak „tévedés” volt

2022. november 04. 12:00

„Legyünk őszinték, még a legokosabb ember sem mondhatja a nap 24 órájában a legokosabb dolgokat” – fogalmazott Olena Zelenszka.

2022. november 04. 12:00
null

A Guardiannak nyilatkozó ukrán first lady reméli, hogy Elon Musk tweetje a békével kapcsolatban csak „tévedés” volt. Olena Zelenszka kifejtette, hogy az ukránok nemcsak azért „csodálják” a Tesla-vezért, mert 25 ezer ingyenes Starlink-terminállal segíti az ország hadseregét, hanem azért is, mert „az első naptól kezdve támogatja Ukrajnát”. Ez azonban „rendkívül érzékennyé tette számunkra, hogy olvastuk a tweetet”, amelyben Musk béketervét vázolta az ország számára.

Az elnök felesége azonban azzal érvelt, hogy lehet, hogy csak pillanatnyilag volt ostoba vagy a propaganda csapta be, nem pedig rosszindulatú.

Legyünk őszinték, még a legokosabb ember sem mondhatja a nap 24 órájában a legokosabb dolgokat. Vannak hibák. És reméljük, hogy ez egy véletlen hiba volt”

– mondta.

„Nem akarom elhinni, hogy Ukrajna támogatása enyhül" - nyilatkozta Zelenszkij felesége

Olena Zelenska szerdán arról beszélt, hogy a hazája, Ukrajna nagy bajba kerül akkor, ha „a világ szolidaritása halványulni kezd". Ezért arra szólította fel a nyugati hatalmakat, hogy erősítsék meg a Kreml elleni szankciókat. „Nem akarom elhinni, hogy Ukrajna támogatása enyhül.

Nyitókép: Rita Franca / NurPhoto / AFP

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. november 04. 20:20
Ez a mocsok milliárdos kurva addig nem nyugszik míg Ukrajna szántóföld nem lesz . Kilőni !!!
Crusader
2022. november 04. 19:33
Aki lebasz valakit azért,mert a békét pártolja a háborúval szemben .. azt ott helyben agyonkéne lőni.... Csak egy veszett,sátánista féregfajzat,egy máglyára való retek tud habzószájjal fröcsögni,hogy háború,háború.... Lőjék agyon ezt a rohadt kurvát...
sandor62
2022. november 04. 19:29
Ribanc!!
hidegfehérmintaled
2022. november 04. 18:26
Nekem fiatalkoromban volt egy echte hohol barátnőm, az is jó nagy kurva volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!