„Nem akarom elhinni, hogy Ukrajna támogatása enyhül” – nyilatkozta Zelenszkij felesége

2022. november 03. 08:03

Olena Zelenska szerint bajban lesznek, ha a világ szolidaritása elhalványul.

2022. november 03. 08:03
null

Olena Zelenska szerdán arról beszélt, hogy a hazája, Ukrajna nagy bajba kerül akkor, ha „a világ szolidaritása halványulni kezd”. Ezért

arra szólította fel a nyugati hatalmakat, hogy erősítsék meg a Kreml elleni szankciókat. 

„Nem akarom elhinni, hogy Ukrajna támogatása enyhül. Hiszem, hogy a józan ész, az empátia és az érzelmek győzedelmeskednek  – nyilatkozta Ukrajna first ladyje a Reutersnek, arra kérve az embereket, hogy gondolkodjanak el azon, milyen világban szeretnének élni. 

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Saul Loeb

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ringwoodite
2022. november 03. 23:37
"Jo napot doktor ur" "Faj valamid? " "Ket napja csikar a hasam, úgy hogy üvölteni tudnék a fájdalomtól" "Üvöltenél. Össze zabálsz mindent, most meg üvöltenél" "Mit ettél tegnap előtt? " "Mit ettél tegnap előtt. Válaszolj mert úgy pofán váglak hogy a taknyodon csúszol végig! " "Azt kérdeztem mit zabáltál össze! " "Erőlevest brassói aprópecsenyével" "Brassói aprópecsenye. Aztán most meg görcsölsz és fetrengsz." "ESZED A ZSÍROS SZART! " Hahahahaha....
sandor62
2022. november 03. 20:56
Menj anyádba az úradal együtt
toyoda
2022. november 03. 18:42
Ha hiszed, ha nem, bazdmeg ez lesz? Mit gondoltál elmebeteg? Menjetek Putyinhoz, kérjetek gázt, mert nektek kampó.
KBA98
2022. november 03. 18:11
Nyugodtan hidd el. Lehet, hogy eljön az idő, amikor a háborúban összeharácsolt vagyonból sem marad semmi. Örülhetsz majd egy kunyhónak is! Feel free to believe it. Maybe the time will come when nothing will be left of the wealth that was lost in the war. You will also be happy with a hut!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!