Elon Musk szavazást indított az elcsatolt ukrán területekről

2022. október 03. 21:56

Válaszul Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is indított egy voksolást.

2022. október 03. 21:56
null

Oroszország a tartalékosok teljes mozgósításával totális háborút indíthat Ukrajna ellen, ha a Krím veszélybe kerül – írta a Twitteren a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk. A Tesla tulajdonosa hozzátette, hogy mivel Oroszország lakossága többszöröse szomszédjának, így utóbbi nem nyerhet.

Elon Musk on Twitter: "Russia is doing partial mobilization. They go to full war mobilization if Crimea is at risk. Death on both sides will be devastating.Russia has >3 times population of Ukraine, so victory for Ukraine is unlikely in total war. If you care about the people of Ukraine, seek peace. / Twitter"

Russia is doing partial mobilization. They go to full war mobilization if Crimea is at risk. Death on both sides will be devastating.Russia has >3 times population of Ukraine, so victory for Ukraine is unlikely in total war. If you care about the people of Ukraine, seek peace.

Musk szavazást is indított a közösségi oldalon arról, hogy a Donbászban, valamint a Krímben élő helyiek akaratának kellene-e döntő érvényűnek lennie abban, hogy Moszkvához vagy Kijevhez tartozzanak.

Elon Musk on Twitter: "Let's try this then: the will of the people who live in the Donbas & Crimea should decide whether they're part of Russia or Ukraine / Twitter"

Let's try this then: the will of the people who live in the Donbas & Crimea should decide whether they're part of Russia or Ukraine

Az üzletember mindeközben megszavaztatott egy olyan „béketervezetet” is, melynek értelmében az elcsatolt régiók választásait megismételnék az ENSZ felügyelete alatt és Oroszországnak visszakoznia kellene, ha ez a nép akarata.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök erre ugyancsak voksolást kezdeményezett a Twitteren arról, ki melyik Muskot kedveli:

az orosz- vagy az ukránpárti milliárdost?

Nyitókép: AFP

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hauptrichter
2022. október 04. 17:17
Örülök, hogy Elon Musk végre személyesen, saját tapasztalatból is megismeri az ukránokat, az igazi arcukat. Remélem egyre többen lesznek így...
Házam Hazája
2022. október 04. 15:17
Meddig használhatják még a Starlinket?
Józsi6
2022. október 04. 14:32
Azért a dél-afrikai oktatás sem áll a helyzet magaslatán. No meg az internet használat sem. Ugyanis Oroszország 150 millió, Ukrajna jó, ha van 30 millió. Tehát Elon Musk szerint 3x30=150 millió. És ez a világ leggazdagabb embere. A mi Mészárosunk megüti ezt a szintet, bizonyisten.
Wolfram004
2022. október 04. 12:55
Csókolom, az elcsatolt magyar területeket nem tetszene tudni hozzácsapni a bácsi? Mármint a népszavazáshoz, nem Oroszországhoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!