Márki-Zay Péter reméli, hogy Kocsis Máté nem blöfföl

2022. november 17. 20:50

Reagált az egykori ellenzéki miniszterelnök-jelölt a Fidesz frakcióvezetőjének csütörtöki felvetésére.

2022. november 17. 20:50
null

Ismert, október végén ült össze a nemzetbiztonsági bizottság Márki-Zay Péter kampánypénzei miatt. Az ülésen meghallgatták a titkosszolgálat jelentését is az ügyben.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a magyar titkosszolgálatok megtették első jelentésüket a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

– hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

 

Külföldi pénzek az ellenzék körül: a rendszerváltás óta történt legnagyobb botrányról beszél Kocsis Máté

Ahogy azt korábban megírtuk , még október végén ült össze a nemzetbiztonsági bizottság Márki-Zay kampánypénzei miatt. Az ülésen meghallgatták a titkosszolgálat jelentését is az ügyben. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a magyar titkosszolgálatok megtették első jelentésüket a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

 

Kocsis posztja alatt kommentált az egykori baloldali kormányfőaspiráns. Mint fogalmazott, reméli, hogy nem csak blöffnek szánják a felvetést, mert így „végre kiderül, hogy az egész, amit művelnek az a szokásos lejárató kampányuk része.

továbbá pedig eddig sem titkolóztunk, ezért is hoztuk nyilvánosságra a teljes elszámolásunkat”.

Továbbá kérte, e jelentések mellett hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat, a Pegasus-ügyről készült jelentéseket, valamint oldják fel a Paks 2, a Budapest-Belgrád vasútvonal építésére vonatkozó és a kínai hitelfelvételről szóló titkosításokat is.

 

Összeült a nemzetbiztonsági bizottság Márki-Zay kampánypénzei miatt, meghallgatták a titkosszolgálat jelentését

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki ülésén ismét napirendre került az ellenzék kampányfinanszírozása, miután Márki-Zay egy augusztus végi hírhedt interjúban kikotyogta : több százmillió - azóta kiderült, hogy majdnem 2 milliárd - forint érkezett az általa vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom számlájára Amerikából.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2022. november 18. 11:01
Olvasgatom a hsz-okat.. ..Butaság és gyűlölet. Kedves Mandi! Ezek a latrinatöltelékek az Önök közönsége. Ezeknek írnak.
olajfa1
2022. november 18. 10:47
Attól hogy idióta vagy, attól még a törvényeket be kellett volna tartanod!
nyugalom
2022. november 18. 09:37
Eddig bele akarta rangatni a moslekot, most meg? Ez egy hatökör ügynök!
BlancoAgilon38
2022. november 18. 08:01
Maki, te egy nagy fasz vagy. Undorodtam tőled akkor is, mikor kibújtál a csomagból és most is, hogy nem tudsz kussolni. Plusz elszámolni a pénzekkel. Ilyenek vagytok ti, balos férgek: koldusok, bunkók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!