Külföldi pénzek az ellenzék körül: a rendszerváltás óta történt legnagyobb botrányról beszél Kocsis Máté

2022. november 17. 14:19

Megtették első jelentésüket a magyar titkosszolgálatok vezetői a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban.

2022. november 17. 14:19
null

Ahogy azt korábban megírtuk, még október végén ült össze a nemzetbiztonsági bizottság Márki-Zay kampánypénzei miatt. Az ülésen meghallgatták a titkosszolgálat jelentését is az ügyben.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a magyar titkosszolgálatok megtették első jelentésüket a baloldali pártok külföldi finanszírozásával kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

– hangsúlyozta a frakcióvezető.

Összeült a nemzetbiztonsági bizottság Márki-Zay kampánypénzei miatt, meghallgatták a titkosszolgálat jelentését

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki ülésén ismét napirendre került az ellenzék kampányfinanszírozása, miután Márki-Zay egy augusztus végi hírhedt interjúban kikotyogta : több százmillió - azóta kiderült, hogy majdnem 2 milliárd - forint érkezett az általa vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom számlájára Amerikából.

Az anyag titkosításának feloldását kérte Kocsis Máté

A bejegyzésből kiderült, hogy a titkosszolgálati anyag minősítése 2051-ig titkos, azonban a bizottság csütörtöki ülésén Kocsis kezdeményezte ennek feloldását, „hiszen az ország szuverenitását súlyosan sértő cselekményekről és tranzakciókról van szó,

– húzta alá.

„Remélem – az ügy súlyára tekintettel –, hogy ennek nem lesz akadálya és azt is, hogy a baloldali pártok sem ellenzik mindezt” – tette hozzá.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint a megismert információkból kiindulva nyilvánvaló, hogy „az elemző-értékelő munka következő időszakos jelentése is olyan tényeket hoz majd a felszínre, melyek segítenek majd tisztán látni

Kocsis Máté vonatkozó bejegyzést alább olvashatják:

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2022. november 17. 18:39
Az egész ellenzék jenki, hohol, oláh stb. ügynök, ezt nem tudta a kémelhárítás?
nempolitizálok
2022. november 17. 17:55
Jó lenne, ha az is nyilvános lenne, mit kellett volna cserében tenniük. Az, hogy le kellett fizetniük a külföldieknek Gyurcsányékat, Momentumot és Makimajmot az már jelzi, nem olyan dolgokat amivel mi jól jártunk volna.
Bradanek
2022. november 17. 17:37
Kicsi, Hegedűs hadnagyok, van az a pénz, amiért elárulják a hazájukat. Szánom és megvetem őket.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. november 17. 17:29
Igenis tudtunkra kell hozni, hogy még nagyobbat tudjak a komcsi libsi nácikra sercinteni, meg hogy rádöbbenjen a sok üres fejű hithű komcsi az átbaszás showra! Összedől a dollár putri?! Vesszen gumilővedékes Ferenc, gyurcsányné, a libás meg a többi tolvaj, nemzetáruló senkiházi féreg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!