Bucsába látogat a Momentum

2022. november 16. 15:40

A párt néhány tagja Ukrajnában tartózkodik, Gelencsér Ferenc elnök bejelentette, csütörtökön Bucsába látogatnak.

2022. november 16. 15:40
null

Gelencsér Ferenc a Momentum elnöke a Facebookon tette közzé, hogy szerdán Kijevben három ukrán parlamenti csoporttal is találkozott a párt delegációja.

– írta Gelencsér, aki szerint csütörtökön a momentumos politikusok Bucsába látogatnak, hogy fejet hajtsanak a megölt áldozatok előtt.

Mi tudható biztosan Bucsáról?

Holttestekkel teli utcákon szlalomozó katonai dzsipek, mérgeszöld hullazsákok mindenütt, mellettük az Ukrajnába látogató Ursula von der Leyen döbbent arca: valamit mindenki látott-hallott már a bucsai vérengzésről, de az igazság - mint ebben a háborúban oly sokszor - most is nehezen adja magát.

Nyitókép: Momentum

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. november 17. 08:38
Nem tudom mi a faszt képzeltek profitálni ebből az útból, de akár maradhattok is ott.
dezodor
2022. november 17. 08:27
Felmérni az ukrán-angol szolgálatok által elvégzett kamukivégzések helyszínét ??? xD Inkább látogassák meg Hollandiában az egyik "halottat", jelenleg ott él. xD
Hill
2022. november 16. 23:45
Utána maradjon is ott. És ha kérhetem Fegyőr cidázza szét zselét
VeJoLa
2022. november 16. 21:14
Inkább a 3,14-be kellett volna elmenniük! Annak több értelme lett volna. - De még nem késő, hogy oda is elmenjenek, - végleg !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!