Ne hajoljatok meg a progresszív nyomás alatt! – az LMBTQ-lobbi által meghurcolt családanyáért tüntettek Budapesten

2022. november 12. 15:08

„Magyarország fénylő világítótoronyként áll Európában” – üzenték az Egyesült Királyságból.

2022. november 12. 15:08
null
Vágvölgyi Gergely
Vágvölgyi Gergely

Az Egyesült Királyságnak követnie kell hazánk példáját és nemet kell mondania a progresszív ideológiai nyomásra, hangzott el péntek délután a budapesti brit nagykövetség előtt, ahol a CitizenGO felhívására gyűltek össze azok, akik szolidaritásukról és támogatásukról kívánták biztosítani a szervezet nagy-britanniai igazgatóját. Caroline Farrow-t októberben tartóztatta le a rendőrség, azt követően, hogy LMBTQ-lobbisták feljelentették, hozzá kötve néhány, a közösségi médiában álprofilok által megjelentetett bejegyzést. Noha a rendőröknek nem volt érvényes parancsuk, behatoltak Frrow családi otthonába és jogszerűtlenül lefoglalták a család elektronikus eszközeit is. 

Az sem okozott eddig gondot a hatóság számára, hogy az ötgyermekes konzervatív családanyának megingathatatlan alibije van, a posztok megjelenésének idejében ugyanis a helyi templomban orgonált egy szertartáson. (Caroline Farrow történetéről itt olvashat bővebben.) 

Ahol ilyenek a konzervatívok, már nincs is szükség szélsőbalra

Az az ország, amely olyan gondolkodókat adott a világnak, mint Canterbury Szent Anzelm, Edmund Burke vagy Roger Scruton, illetve olyan egyházi írókat, mint Szent John Henry Newman, C. S. Lewis vagy Chesterton, most azért kerül be a hírekbe, mert súlyosan korlátozzák a szólásszabadságot, letartóztattak egy lelkészt, amiért felolvasott a Szentírásból, most pedig azért, mert mondvacsinált okokra hivatkozva rabosítottak egy családanyát – mutatott rá a megmozduláson Pogrányi Lovas Miklós. A filozófus hangsúlyozta, nem maradhat fenn az a civilizáció, amelyik elszakad gyökereitől, ahogy az a kultúra sem, amely elhagyja vallását

fogalmazott Pogrányi Lovas. Mint mondta, várjuk, hogy a szigetország lerázza magáról a progresszív nyomást, ha pedig helyreállítja saját erkölcsi és társadalmi rendjét, akkor Közép-Európában szövetségesekre talál. 

Nem az emberrel, hanem a káros tanokkal van baj

„Az utóbbi évtizedekben a teremtett világ rendjétől eltérő világrendet akarnak egyes szervezetek ránk erőltetni, kihasználva a gyermekek ártatlanságát és az önmagukkal konfliktusban élők helyzetét”, mutatott rá az eseményen Frivaldszky Edit. 

Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO és az UNESCO mint az ENSZ oktatásért felelős szervezete hivatalos előterjesztések formájában ismeri el, hogy 5 éves gyerekeknek tanítaná a gender-ideológia alapjait, 6 éveseknek a szexuális jogokat, 9 éveseknek a különböző nemi identitásokat, 12 éveseknek a szülők hozzájárulása nélküli abortuszt – sorolta az Emberi Méltóság Központ igazgatója. „Nem az LMBTQ-közösség tagjai ellen emeljük fel hangunkat, hanem a gyermekeinkre erőltetett álságos tanok ellen”, húzta alá a konzervatív értékvédő, majd rámutatott; Caroline Farrow országában igen erős a fenti jelenség, terjedésének pedig útjában áll a meghurcolt családanya. 

Fotó: Pávó András
Fotó: Pávó András

Az igazgató tisztánlátást kívánt mindenkinek, döntéshozónak és polgárnak, fiatalnak és felnőttnek annak érdekében, hogy észleljük, „milyen hazugságoktól vagy félreértésektől kell megóvnunk magunkat és a következő generációt”.  

A vele szimpatizálóknak küldött levelében Caroline Farrow megköszönte a magyarok kiállását, majd kiemelte:

Farrow rámutatott: ő már a harmadik édesanya, akit egy transznemű férfi által indított kampány részeként letartóztattak a szigetországban. 

Magyarország világítótoronyként fénylik ma Európában

„A gyermekeim traumának voltak kitéve, amikor végignézték, hogy elviszik az édesanyjukat, és a saját, tanulásra használt elektronikai eszközeiket, egyszerűen azért, mert a rendőrség úgy gondolta, hogy sértő véleményeket tettem közzé. Mintha rendőrállamban élnénk” – fogalmazott üzenetében a keresztény értékvédő. 

Üzenetében hangsúlyozta, „Természetes, hogy a nők nem akarnak férfiakat tudni a nyilvános női mosdókban és öltözőkben. A női sportolók pedig nem szeretnének férfiakkal versenyezni, akik a sportban tisztességtelen előnyben vannak velük szemben. Mégis, amikor az Egyesült Királyságban ezzel kapcsolatban felszólalunk, erőfeszítéseket tesznek a nyilvános felületeink megszüntetésére, vagy éppen elbocsátásunk, letartóztatásunk és börtönbe zárásunk érdekében.” 

Bár könnyű lenne feladni, az nem volna helyes sem saját gyermekeinkkel, sem a társadalommal szemben, mutatott rá Caroline Farrow. Úgy látja, „az Egyesült Királyságban most egy nagyon erős lendület tapasztalható a gender-ideológiával szemen. Az emberek kezdenek felébredni, és kezdik észrevenni azokat a károkat, amelyeket ez az ideológia okoz, különösen a gyerekeknek.” 

– írta üzenete végén Caroline Farrow. 

 

Hite miatt rúgták ki a keresztény politikust, aki szerint házasság férfi és nő között köttetik

Menesztették állásából Maureen Martint, az Egyesült Királyság egyik keresztény pártjának (Christian People's Alliance) prominensét, amiért választási kampányában hitéből és erkölcsi meggyőződéséből fakadóan fogalmazott a házasság intézményével kapcsolatban. Martin korábban ringbe szállt London egyik városrészének polgármesteri címéért, „6 pontos terv" című választási programjában pedig - melyet szórólapokon keresztül mutatott be - úgy fogalmazott, meggyőződése szerint a házasság egy férfi és egy nő között köttetik.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2022. november 14. 06:19
Annyira ellenállunk, hogy már hivatalosan is lehet nemet váltani hazánkban, hála a kokain-keresztény kormánynak. A libsi Fidesz-média valahogy nem számolt be róla...
pragmatika
2022. november 12. 19:09
"Az Egyesült Királyságnak követnie kell hazánk példáját és nemet kell mondania a progresszív ideológiai nyomásra" Ez a kifejezés, hogy progresszív, kb. annyira igaz, mint az hogy a rendszerváltás előtti kommunista diktatúrákat haladónak titulálták.
koronaszepe
2022. november 12. 17:33
Tisztet Szerző! Hányan vannak a magyarok?
olajfa1
2022. november 12. 16:20
A liberál-bolsik gyűlölködése már 2000 éve rengeteg áldozattal és meghurcoltatással járt! az egész földkerekségen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!