Mi a nő? Skrabski Fruzsina vendége volt Szilvay Gergely

2022. október 21. 11:43

Az általunk is tárgyalt Mi a nő? című dokumentumfilm kapcsán beszélgetett munkatársunkkal, Szilvay Gergellyel Skrabski Fruzsina a Más Világ című műsorában.

2022. október 21. 11:43
null

Lapunk munkatársa, Szilvay Gergely volt a vendége Skrabski Fruzsina Más Világ című műsorának, melyben dokumentumfilmek kapcsán beszélget a meghívottakkal. Skrabski és Szilvay a Mandineren is tárgyalt, 2022-es amerikai dokumentumfilmről, a Mi a nő?-nől beszélgettek, érintve néhány genderügyi témát is, mint a born that way elmélete vagy a családok egyenlősége („a család az család”). Szilvay a film kapcsán rámutatott, hogy nincs bizonyíték az LMBTQ-irányultságok és identitások veleszületettségére, és amellett érvelt, hogy a különféle családmodellek nem egyenlőek – a témákat A gender-elmélet kritikája című kötetében taglalja tudományos igénnyel.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. október 21. 22:22
"Mi a nő?" A dzsinn így szól a kiszabadítójához: - Teljesítem kívánságodat. - Szeretnék egy autópályát Európa és Amerika között. - Ó, hát ez nagyon nagy kérés, nem kérnél mást - szabadkozik a dzsinn. - Rendben, akkor szeretném érteni a nőket. Mire a dzsinn: - Hány sávos autópályát parancsolsz?
nyugatiszél
2022. október 21. 20:02
Skrabski Fruzsina reménytelen, de Szilvay, vegyél már pár órát beszédtanártól. Az ember visszasírja a komcsi időket, akkor még volt olyan, hogy mikrofonengedély, anélkül nem lehetett hangos médiában megszólalni.
tevevanegypupu
2022. október 21. 15:41
Érdekes..a nagymamáim, dédnagymamáim és előtte évszázadokig a nők nem kérdezték, hogy mi a nő..csak nők voltak..ennyi. Hogy ez most miért téma?
Kivűlálló
2022. október 21. 14:45
Skrabski Fruzsina: "Mi a nő?" A nő = dísz a pina körül... (vannak kivételek ez alól is...) A nő olyan elfekvő bírtok, amelyik az álló tőkém befolyó kamatát élvezi... Pont!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!