A baloldal korábbi jelöltje nagyobb erőforrást tenne „a magyar Facebook moderálására”, ehhez pedig az amerikaiak segítségét kéri

2022. október 19. 09:57

Cserép János „lélekölőnek” tartja „jelenteni a rubeljobboldali szószólókat” – derül ki a politikus amerikai nagyövetség bejegyzése alá írt kommentjéből.

2022. október 19. 09:57
null

Cserép János, a baloldal korábbi esztergomi jelöltje az amerikai nagykövetség egyik Facebook-bejegyzése alá írt kommentjében jelezte: nagyobb erőforrást tenne „a magyar Facebook moderálására” – szúrta ki a Mandiner egyik olvasója.

„Eléggé lélekölő, amikor az ember jelenti”

„Nem tudom, hogy a nagykövetségnek van-e bármi informális kapcsolata a Meta felé, de esetleg közbenjárhatna valaki, hogy nagyobb eroforrást tegyenek a magyar facebook moderálására.

–  fogalmazott bejegyzésében a korábbi baloldali jelölt.

Mutatjuk a politikus bejegyzését:

Fotó: Képernyőkép, Facebook
Fotó: Képernyőkép, Facebook

 

Nyitókép: Facebook 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fintorman
2022. október 19. 23:41
Tipikus. A baloldal és a liberálisok mindig el akarják hallgattatni a nekik nem tetsző hangokat.
tetx
2022. október 19. 20:55
elég hülye vagy a szólásszabadság korlátozásához kedves köcsög jános.
airmax
2022. október 19. 13:43
Nyilván, hogy az idióta ezt akarja... Komcsi tempó: Aki mást mond azt elhallgatjuk... Ha nem sikerül töröljük... Ha tovább mondja akkor lesitteljük...
elfújta az ellenszél
2022. október 19. 12:57
Vízágyú és lovasroham, gumibot és társai, valamint a legfontosabb: állandó cenzúrakényszer a baloldal legfontosabb eszközei. De ez persze nagyon szép és haladó dolog mind, nem úgy mint a sajtószabadság Orbán általi lábbal tiprása, aminek valahogy nem sikerül megtalálni a nyomát Sötétben trágyán tartott gombát akarnak a baloldaliak belőlünk csinálni, a Maki csak elszólta magát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!