Medvegyev: Berlin hibrid háborút hirdetett Moszkva ellen

2022. szeptember 04. 17:13

Az orosz politikus szerint Németország Oroszország ellenségeként viselkedik.

2022. szeptember 04. 17:13
null

„Németország hibrid háborút hirdetett Oroszország ellen azzal, hogy gazdasági szankciókat vezetett be és halálos fegyvereket küldött Ukrajnába.

 jelentette ki vasárnap Dmitrij Medvegyev.

Az orosz politikus ezzel válaszolt Olaf Scholz német kancellár azon megjegyzésére, miszerint Oroszország az Északi Áramlat 1 gázvezeték leállítása miatt már nem megbízható energiaszállító.

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. szeptember 05. 08:55
A németek nincsenek megszokva ezzel a modorral hogy visszaszólnak visszafenyegetnek és még meg is teszik.
kafabatka
2022. szeptember 04. 23:32
https://foodeliciouz.com/richest-countries-in-europe/?utm_source=taboola&utm_medium=disqus-widget-safetylevel20longtail09&utm_campaign=2423932&utm_content=1042962&utm_term=fdz_eng2_richeu_dsk_050719#tblciGiCNbf-KkLA_6NlBrhpyby8AZbl8KR8NmQxDpLyS-fEJwSD2rEYoxYLO0PPOh8KvAQ Ilyen gazdasági hatalommal persze hogy nem lépnek hátra. Az USA jól csinálja érdekeinek érvényesítését,hiszen sikerült elérniük Németországnak hibrid háborús félként való meghatározását orosz részről. A válság mélyül,és jön a tél.
kafabatka
2022. szeptember 04. 23:22
Eddig a köz csak az angolszászokat jelölte meg a hibrid háború viselésével. Az orosz vezetés ebben a csapatban bent látja újabban a németeket is. Alakul.
europész
2022. szeptember 04. 22:22
Az oroszok megbizhatatlanok a gazszallitasban a nemetek fele. Bezzeg a nemetek megbizhatoak fegyverszallitasban az ukranok fele. Pontosabban a vilag tortenelem igazolta,hogy a vilag leg aljadabb es leg kiszamithatatlanabb politikusai a nemeteknel vannak.Most is csak azt akarjak elhitetni,hogy ok a ma szuletett barany akinek semmi koze az energia valsaghoz.Ezek a gonosz oroszok nem hajlandok elturni ezt a franya szankciot pedig akkor sokkal jobb lenne a vilag ha nem leteznenek oroszok.Az Uralig nemet fennhetosag lenne ukran tamogatassal.A helytarto meg Zelenszkij lenne aki demokratikusan uralkodna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!