A Jobbik „közösségének maradékát már csak a pénz tartja össze” – Gyöngyösiéknek ezúttal Békés megyéből szúrtak oda

2022. augusztus 28. 10:04

„A Jobbik a Fidesz szócsöve lett“ – olvasható A Nép Pártján békés megyei szervezetének bejegyzésében.

2022. augusztus 28. 10:04
null

„Feloszlott a Jobbik 21 fős békéscsabai alapszervezete” – olvasható a Nép Pártján mozgalom békés-megyei szervezetének Facebook-oldalán.

Nép Pártján: Gyöngyösi Márton megbukott

A bejegyzés szerint a Jobbik új elnöksége magukra hagyta a végeken harcoló jobbikosokat. „Magukra hagyta azokat, akik évek óta a fideszes rezsim leváltásáért küzdenek, végigdolgozva az előválasztási, a népszavazási és az országgyűlési kampányt is” – írják, majd hozzáteszik: 

Gyöngyösi Márton és az általa vezetett elnökség megbukott.

A bejegyzésben azt is hangsúlyozzák: a Jobbik mára a Fidesz érdekeit kiszolgáló párt lett, ezért szerintük nem véletlen, hogy a tagok, szimpatizánsok tömegével hagyják el azt a közösséget, „aminek maradékát már csak az állami támogatás, a pénz tartja össze”.

„Mi itt Békés megyében ehhez a folyamathoz nem asszisztálunk, ahogy ahhoz sem, hogy

mára a Jobbik a Fidesz szócsőve lett”

– zárják bejegyzésüket.

Nyitókép: Facebook

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. augusztus 29. 07:53
Ezek itt a képen mind értelmesnek látszanak, de lehet, hogy nem.
Magnólia
2022. augusztus 28. 14:22
Jakab és mamuszos csipetcsapata hiába zizeg, a Parlamentből nem tudja kiutálni a bentlévőket, akárhány Jobbik alapszervezet bomlik fel. Az meg még egy későbbi játék, hogy visszaszerzik e a kilapátolt pénzt. Max. kilépnek a frakcióból, ha nem kellene nekik a klf. címen kapott pénzek. Átülnek a függetlenek közé, aztán fél év múlva mint rajzolt szemöldökű Márta beülnek a DK-ba, de ott erős mezöny van a gerincnélküliekből, hogy a dezertált jobbikosok kelljenek.
chief Bromden
2022. augusztus 28. 13:56
Közülük talán eggyel ülnék le tárgyalni. Szerencsére bejönnek az első megérzéseim.
Pelso j.
2022. augusztus 28. 13:25
Melyik pártot nem a pénz tartja össze...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!