Ukrán külügyminiszter: Támogatni kell az orosz dezertőröket!

2022. augusztus 31. 10:43

Dmitro Kuleba több felszólítást intézett az Európai Unió irányába.

2022. augusztus 31. 10:43
null

Dmitro Kuleba ismételten arra szólította fel az Európai Uniót, hogy vezessen be vízumtilalmat az orosz állampolgárokkal szemben. Az ukrán diplomácia vezetője szerint támogatni kell azokat az orosz katonákat, akik nem akarna Ukrajna ellen harcolni.

A politikus a Reutersnek küldött közleményében felszólította az orosz katonákat, hogy adják meg magukat az ukrán erőknek, így lehetőséget kapnak, hogy új életet kezdjenek. 

Mentsék az irhájukat, és lépjenek!”

– írta, majd azzal folytatta, ha csak egy orosz katona is leteszi a fegyvert, már közelebb lesz a béke.

Forrás: Ukrainska PravdaReuters

Nyitókép: Atila Altuntas/AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetx
2022. augusztus 31. 18:59
Kulabá támogasd, nekünk mi közünk hozzá?
nuknuk
2022. augusztus 31. 13:01
Ismét valami nagy ukrán vereség lehet Herszon környékén, ha a marha Kuleba nem ukrán győzelemről ugat. Nem azt kell figyelmi miről beszél, hanem azt amiről NEM beszél.
citromosParizer
2022. augusztus 31. 13:01
szerintem a tagot a szép kis pofiján megfegyelmezték már egy szívlapáttal egy CIA eligazításon, azért vág mindig ilyen szuper morcos képet és olvassa fel az ukrán katonai híreket: menekülnek, dezertálnak a katonáik (mondjuk meg is tudom érteni) :D
nuknuk
2022. augusztus 31. 12:15
Kulebának meg lehetne mutatni lassan egy villanyoszlopot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!