Adományszervező munkatársat keres a noÁr Mozgalom

2022. július 07. 12:11

Azok jelentkezését várják, akik „egy szabadabb és nyitottabb országért” szeretnének dolgozni.

2022. július 07. 12:11
null

Heti 20 órában fundraiser/adományszervező munkatársat keres noÁr mozgalma. A felhívás a színész, aktivista közösségi oldalán jelent meg.

A bejegyzésben ismertették, hogy „a noÁr Mozgalom a művészet, párbeszéd és a tettek erejével pozitív változást szeretne elérni”. Céljuk, hogy „pártpolitikától függetlenül az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek” – hangsúlyozták.

A Mozgalom azt reméli a stáb bővülésétől, hogy

A felhívást azzal zárták, hogy a noÁr Mozgalomnál hisznek az esélyegyenlőségben. A kiválasztás során a jelentkező egyéni tudását, tapasztalatait és a szervezet igényeit veszik figyelembe, „nemzeti etnikai, vallási hovatartozásra, származásra, illetve nemre, nemi identitásra, szexuális irányultságra, korra és családi állapotra való tekintet nélkül” – sorolták.

NoÁr feljelentéssel fenyegette meg Hoppál Pétert

NoÁr és mozgalma az elmúlt hetekben azért került a figyelem középpontjába, mert feljelentéssel fenyegette meg Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkárt, aki többször is kijelentette, hogy bár „nem készülnek kultúrharcra, de olyan szélsőségesek, mint NoÁr, biztos nem kapnak támogatást.

Nyitókép: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 08. 10:21
......anyukád jól van??....röhely...ezeknek pénzt a kezükbe....most hol vannak a libsi bunkó DK-sok?...mi van a sok szegénnyel??...nem őket kéne segíteni??...pfuj
Krupp Skya
2022. július 08. 09:20
Politikától mentes ÁVH-sok jelentkezését várják, kaparj kurva neked is jut jeligére a DK központba. No ÁR, NO PÉNZ!
BlancoAgilon38
2022. július 08. 08:48
Havi egymilláért nem csinálok semmit. Előre kérek egy évet.
Valeri Anna
2022. július 08. 08:25
Amúgy kettősállapolgár? Gyalázat a fejére!... diplomája, kádár ölelésével "Színházunk, és a legtöbb vidéki színház igyekszik olyan új, a mához szóló, a jelenünket tükröző, a jelen kérdéseinkre választ kereső, VILÁGNÉZETILEG elkötelezett színházat létrehozni, amelyben szórakoztatnak, és egyben FORMÁLJÁK az új szocialista embert." (...) A kádári diktatúra idején még világnézetileg elkötelezett színházat akart (...)Székely, mint a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója, kommunista delegáltként vett részt a Magyar Szocialista Munkáspárt 1975-ös kongresszusán. A Népszabadság korabeli beszámolója szerint nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy Szolnok megye kommunistái küldöttként érdemesnek tartották őt delegálni „pártunk” legmagasabb fórumára.(...) https://hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2020/08/F_VIG19750319135-6.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!