Gyöngyösi Márton lett a Jobbik elnöke

2022. július 02. 13:06

Az elnöki pozícióért Ander Balázs, Földi István és Gyöngyösi Márton indultak.

2022. július 02. 13:06
null

Gyöngyösi Mártont, a Jobbik Európai Parlamenti képviselőjét választották meg a párt új elnökének szombaton. Az elnöki pozícióért Ander Balázs, Földi István és Gyöngyösi Márton indultak.

Az új Jobbik-vezér a szavazatok 68 százalékával nyert

Emlékezetes, azért kellett új elnököt választani, mert a Jobbik tavasszal ugyan két évre bizalmat szavazott Jakab Péternek, a politikus egy hónappal később mégis lemondott (a párton belüli belharcok miatt).

A Jobbik az elnökválasztás után a Facebook-oldalán élő videóban számolt be az eredményekről, amelyek szerint.

A videóban az új elnök is megszólalt. Gyöngyösi beszédében köszönetet mondott a tagság támogatásának, valamint megköszönte a többi elnök-jelöltnek a tisztességes versenyt.

Gyöngyösi újra építkezne

A politikus elmondta, hogy a tisztújítás izgalmai után a tagság arra vágyik, hogy „újra munkához lássunk, és újra építkezzünk. Én erre hívok fel minden tagot a Jobbikban”. Leszögezte, hogy egy „nemzeti-konzervatív” pártot szeretne építeni. Úgy véli, hogy ma Magyarországon nincsen valódi nemzeti-konzervatív párt a politikai palettán. Azt is elmondta, hogy a Jobbik egy Európa párti alakulat lesz a következő időszakban.

– fejtette ki.

Gyöngyösi beszédét az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. július 04. 12:45
Na Hont, te humoristának.jobb vagy, mintha komolykodnál. Ha valóban te találtad ki ezt a gyöngyösi poént, akkor inkább humoreszket írj...mondjuk így sem sokan vesznek komolyan.
Vad Virág
2022. július 03. 04:39
Szégyen! Egyáltalán, hogy valaminek az elnöke legyen.
zakar zoltán béla
2022. július 02. 23:15
Babits ..Mezőtúr?
Pipas2
2022. július 02. 22:37
Na megint egy kaméleont választottak a kaméleonok, ezek csak megélhetési politikusok, ez a banda egy gerinctelen csőcselék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!