Jakab Péter lemondott a Jobbik elnöki pozíciójáról

2022. június 08. 19:26

„A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok” – írta Facebook-oldalán a politikus.

2022. június 08. 19:26
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy szerda délután rendkívüli választmányi ülést tartott a Jobbik. „Ilyen lázadás a központ ellen még nem volt” – mondta az Indexnek egy, a párt belső köreit ismerő informátor.

Jakab Péter Facebook-oldalán jelentette be: lemond a Jobbik elnöki pozíciójáról. „Mára világossá vált, hogy az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számomra a többséget, vagyis kivették a kezemből a Jobbik irányítását. Ahhoz, hogy a mozgalom tovább tudjon működni, olyan elnökre van szükség, akivel az elnökség együtt tud dolgozni.

Velem nem tud, ezért a mai nappal lemondok a Jobbik elnöki tisztségéről.

A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok” – írta közösségi oldalán a politikus. Hozzátette: „Jobbikosok, ha szükség lesz rám, szóljatok! Munkámat a Jobbik frakcióvezetőjeként folytatom, az elnökségnek további jó munkát kívánok.

Maradok a nép pártján!

– köszönt el Jakab.

Kapcsolódó tartalmak

Jakab Péter: Lemondok
„A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok.” Bővebben... 

Így reagáltak Jakab Péter lemondására – a legnépszerűbb kommentek egy helyen
„Kevés szánalmasabb dolog van, minthogy valakinek a politikai karrierjének Potocskáné vet véget” – írta Hont András. Bővebben...

Varga Judit is üzent Jakab Péternek
„Egyszer minden parizer elfogy…” – fogalmazott az igazságügyi miniszter. Bővebben is érdekel...

Rendkívüli választmányi ülést tart a Jobbik, Jakab távozása is szóba kerülhet 
„Ilyen lázadás a központ ellen még nem volt” – mondta az Indexnek egy, a párt belső köreit ismerő informátor. Bővebben...

Kocsis Jakabnak: Szebb jövőt, Pajti! 
A frakcióvezető nem bánt kesztyűs kézzel a Jobbik lemondott pártvezérével. Bővebben...

Bohár Dániel: Jakab Péter körül elfogyott a levegő
„Vagyis igazak voltak a pletykák, miszert Gyurcsány elengedte a kezét.” Bővebben...

  Így reagáltak Jakab Péter lemondására – a legnépszerűbb kommentek egy helyen – írta Hont András. Varga Judit is üzent Jakab Péternek  – fogalmazott az igazságügyi miniszter. Rendkívüli választmányi ülést tart a Jobbik, Jakab távozása is szóba kerülhet – mondta az Indexnek egy, a párt belső köreit ismerő informátor. Kocsis Jakabnak: Szebb jövőt, Pajti! A frakcióvezető nem bánt kesztyűs kézzel a Jobbik lemondott pártvezérével. Bohár Dániel: Jakab Péter körül elfogyott a levegő  

***

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mississippialligator
2022. június 09. 22:45
Jakab Péter szétverte és padlóra vitte a Jobbikot . Ez egy komoly teljesítmény ,kár hogy nem tudjuk kinek a megbízásából ?
states
2022. június 09. 06:47
A komcsi söpredéknek az a szerencséje, hogy nem most vannak a választások, sima négyötöd lenne, amit április harmadika után produkáltak.
critical man
2022. június 09. 05:11
Megbukott a legantiszemitább zsidó a ballik élén. Meegy Csanád után...
Inez
2022. június 09. 00:23
Már, bocs, milyen jobbik ellen, van még olyan? Jakab úr! Fel kéne ismerni: eddig tartott a Kánaán. Oké, lenyúltál pár milliót az emberektől. Viszont innentől jön a másvilág. Se szép, volt feleség, gyerekek, csak egy mamusz, három idegen gyerekkel. Nos, a parizer, de nem ám a drága borjú, csak a csontokról mechanikusan leválasztott, baromfiszármazék lesz asztalod ékköve. Kinek kell, egy bukott, elméletileg történelemtanár akármelyik iskolába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!