Gyurcsányékkal a nyugdíjasoknak már nagyon fájna

2022. július 07. 14:00

2022. július 07. 14:00
null
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

„Gyurcsányékkal a magyar nyugdíjasoknak már nagyon fájna, mert a baloldal a háború árát az idősekkel is megfizettetné. A baloldallal már se nyugdíj, se nyugdíjemelés, se 13. havi nyugdíj, se rezsicsökkentés, se élelmiszerárstop nem lenne.

Gyurcsány pártja semmilyen árstopot nem szavazott meg és a legagresszívabban támadja a rezsicsökkentést, ami nélkül az áram ára már háromszorosára, a gáz ára hatszorosára nőtt volna az időseknek is.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

ersa57
2022. július 08. 09:28
Kedves FIDESZ-szövetség! Nem csalódtam bennetek, most is azt fújjátok amit 12 éve: MI LENNE HA A BALOLDAL KERÜLT VOLNA HATALOMRA AKKOR NEM LENNE .......... Nem gondoljátok, hogy inkább arról kellene beszélni, hogy mi van most???? Vágtató, két számjegyű infláció, az ukrán hvrinyánál is rosszabbul teljesítő forint?? Ha olyan jól teljesített volna a gazdaság, mint ahogy azt ti állítottátok (hazudtátok), akkor most nem kellene könyörögni az EU-nál, hogy húzza ki a szarból a magyar gazdaságot.
Lajoss
2022. július 07. 15:51
Még mindig Gyurcsány..nem unjátok? Ez már kevés.
ellenforradalmár
2022. július 07. 14:49
Azért annyiban javítanám, ha nem lenne rezsicsökkentés és élelmiszerár stop, akkor magasabb lenne az infláció és értelemszerűen a nyugdíjemelések is magasabbak lennének. Röviden a rezsicsökkentés és az élelmiszerárstop nem a nyugdíjasoknak jelent könnyítést, hanem az aktívaknak...
counter-revolution
2022. július 07. 14:42
Nagyon unalmas Gyurcsány. Polt futni hagyta, szóval nincsen jogotok gyurcsányozni. Gergényi és Pintér közös vasárnapi ebédje jó volt?