Csepeli inferno: megivott pár liter bort, majd felgyújtotta a szomszéd szemetét az udvaron (VIDEÓ)

2022. július 29. 17:29

A nő az ital hatására úgy gondolta, jó ötlet lesz meggyújtania a szemetet az udvaron. Mindene lángra kapott. Azonnal.

2022. július 29. 17:29
null

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtökön délelőtt a gyanú szerint S. Mónika egy egész udvarnyi szemetet felgyújtott a főváros XXI. kerületében, ezért közveszély okozása bűntett gyanúja miatt folytatnak ellene eljárást. Bár tragédia nem történt, az anyagi kár jelentős, ugyanis a tűz pillanatok alatt az egész telekre átterjedt. 

A nyomozás adatai szerint S. Mónika úgy próbált megszabadulni a nagy mennyiségű háztartási és ipari hulladéktól az udvarán, hogy az egyik nikecell darabot meggyújtotta, majd egyszerűen bement a házába, ám a tűz percek alatt átterjedt az ott lévő öt bontásra váró autóra, hűtőgépekre, gumiabroncsokra és egyéb hulladékokra. A heves lángokat a tűzoltók fékezték meg.

A kerületi járőrök S. Mónikát még aznap, 10 óra 55 perckor az otthonában elfogták, majd előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra. A 47 éves nőt a nyomozók közveszély okozása bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte. Vallomásában azzal védekezett, hogy mérges lett, amiért az egyik utcabeli férfi az ő háza mellé hordta rendszeresen a szemetet, ezért két-három liter bor után úgy gondolta, meggyújtja azt.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. július 30. 12:30
Ez véletlenül nem az a Mónika, aki Perintfalvit fogja megvédeni, mint egykori ökölvívó? Csak az esze miatt gondolom, hogy ő lehet...
cutcopy
2022. július 30. 10:54
A fránya tűzoltók meg nem hagyták leégni azt a szemetet..
Mátyás01
2022. július 30. 08:43
Hogy a tökömbe tudott 2-3 liter bor után még járni? Kemény.
Senki Alfonz
2022. július 29. 22:00
Hajléktalan szintű, de kocsija volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!