Üzent egymásnak Oroszország és az USA

2022. június 22. 17:59

A hivatalos üzenetek témái az Ukrajnában lévő amerikai harci gépek voltak.

2022. június 22. 17:59
null

Oroszország és az Egyesült Államok hivatalos üzeneteket váltott egymással az Ukrajnában lévő amerikai harci gépek ügyében –közölte a moszkvai Ria állami hírügynökség szerint Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes.

Rjabkovot az Interfax hírügynökség is idézte, aki szerintük azt mondta: Moszkva úgy érzi, hogy

Washington nem veszi komolyan a kérdés kezelésére vonatkozó javaslatokat.

Nyitókép: AFP

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. június 23. 10:24
A léghajók fedélzetére nem azok a szabályok érvényesek, mint a vízi hajók fedélzetére. A vízi hajók fedélzetén azok a törvények érvényesek, amelyek a zászlóval jelzett országban. Ha a repülőket Ukrajnának adják, attól kezdve ezek a repülők ukránok lesznek.
Senye Péter
2022. június 22. 21:24
Na, az EU kimarad a buliból. Scholz et korán tekintette kirekeszthetőnek Oo-ot?
Vikijo
2022. június 22. 21:09
Aki a másikat faszfejnek nevezi az saját magát minősíti, azonban csak az a meglepő, hogy léteznek egyáltalán ilyen szellemi magasságok, vagy pszichikai állapotok.
Vikijo
2022. június 22. 21:06
Az amerikai katonákért biztos kiállnak az amcsik viszont amikor egy Észak-Kóreai koncentrációs táborban meghalt egy amerikai turista akkor a Trump alatt semmi sem történt. A sokkal gyengébb oroszok ellen mit tudnak majd tenni? Vagy csak a Trump mással volt elfoglalva, készült a sorsdöntő választásokra amelyeket csúnyán elvesztett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!