„Idióta pluszadó” – Ismét minősíthetetlen stílusban nyilvánult meg a Ryanair

2022. június 17. 17:36

A légitársaság szerint Nagy Mártonnak kell bocsánatot kérnie a magyar családoktól, amiért magasabb árakat kell fizetniük.

2022. június 17. 17:36
null

„A Magyar Nemzet állításai hamisak és egyértelműen kitaláltak” – nyilatkozta a 24.hu kérdésére a Ryanair sajtóosztálya.

A lap ugyanis értesüléseire hivatkozva azt írta, „többségében elutasítják az utazók, hogy a légitársaságok az extra nyereségük után fizetendő adót a jegyárakban egy az egyben áthárítsák a vásárlóikra”.

„Úgy értesültünk, hogy a Ryanair diszkont-légitársaság fogyasztóvédelmi eljárás alá vont, visszamenőleges árképzésére válaszul a már kifizetett júliusi jegyek hatvan százalékát a cég által megadott csütörtöki határidőig az utasok lemondták,

– fogalmaztak a cikkben.

A Ryanair azonban a 24.hu-nak küldött válaszában jelezte, hogy a július 1. után Ryanairrel utazó utasoknak kevesebb mint 3 százaléka élt azzal a lehetőséggel, hogy lemondja a jegyét az eredeti ár visszatérítése mellett. Egyúttal hozzátették, hogy a lemondott helyek most újból megvásárolhatóak lesznek a magyarok számára.

„Idióta pluszadó”

„97 százalék úgy döntött, hogy kifizeti Nagy Márton veszteséges légitársaságokra is kivetett idióta extraprofitadóját”, fogalmazott a cég válaszában. Majd leszögezték: „Nagy miniszter úrnak most bocsánatot kell kérnie azoktól a magyar családoktól,

A szóhasználat egyébként nem újdonság a Ryanair részéről, hiszen korábban a légitársaság vezérigazgatója egy interjúban idiótázta le a minisztert

Nyitókép: AFP

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. június 18. 17:58
Addig emeljék az extraadójukat, míg el nem hallgatnak, vagy el nem mennek az országból. Itt a magyarok diktálnak, ők meg kussolnak és megköszönik, hogy itt lehetnek. Ez egy társadalom. Aki itt nem működik együtt, az nem kívánatos. Ha átterhelik a fogyasztókra, ennél még sokkal rosszabbul is fognak járni. Ki lesznek innen takarítva.
Reszelő Aladár
2022. június 18. 07:35
Volt idén már valaki, aki másokat idiótázott. Aztán a választáson elért egy bravúros 1/3-ot. Legutóbb az angolok voltak mélyen tiszteletlenek velünk. Egy 4-est gurítottunk nekik. Ez a tag pedig meg van győződve róla, hogyha kivonulással fenyegetőzik, akkor magyarok milliói fognak a Parlament elé vonulni és Dr Miniszterelnök távozását követelni ha nem tudnak minden héten máshova utazni bebaszni. Ha akar menjen, a Wizz meg köszöni szépen.
skin777
2022. június 18. 05:41
Hazudott a magyar nemzet? Ki gondolta volna...
Böszme
2022. június 18. 03:43
Vessen ki a kormány néhány milliárd forintos büntetést! A büntetés kifizetéséig foglalja le a Ryanair gépeit (ez a disznóság most a menő)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!