A Ryanair vezetője sikeresen leidiótázta a magyar gazdaságfejlesztési minisztert – öt alkalommal, egyetlen interjúban

2022. június 14. 21:49

A változatosság kedvéért egyszer le is ostobázta, majd végül lehibbantozta Nagy Mártont.

2022. június 14. 21:49
null

Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója rövid interjút adott a hvg.hu-nak az extraprofitadóval kapcsolatban. Az alig 11 kérdéses interjúban sikerült a vezérigazgatónak ötször leidiótáznia Nagy Mártont, aztán a változatosság kedvéért egyszer le is ostobázta, majd végül lehibbantozta.

  1. „Ez a Nagy Márton egy komplett idióta.”
  2. „Ez az idióta miniszter azt gondolja, hogy mi vagyunk az az iparág, amelyikre extraprofitadót kell kivetni, hogy megvédje a magyar családokat?”
  3. „De ennek az idióta miniszternek csak az jutott eszébe, hogy a légitársaságok extraprofitot termelnek, amikor az elmúlt két évben rekord veszteséget halmoztak fel.”
  4. „És ez az idióta miniszter azzal érvel, hogy megvédi a magyar családokat? Ugyan már.”
  5. „Persze, hát indítottak már egy fogyasztóvédelmi eljárást, azt a mindenit! És az idióta miniszter azt is próbálja nekünk elmagyarázni, hogyan árazzunk.”
  • „Nem, nem fecséreljük arra az időnket, hogy egy olyan kormánnyal tárgyaljunk, amelyiknek ez az ostoba miniszter is a tagja.”
  • „Szóval nem ez a hibbant miniszter fogja nekünk megmondani, hogyan árazzunk, vagy nem ő fog kritizálni minket az árazásunk miatt.”

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2022. június 26. 19:49
Mondjad leary, hogy "féktelen ostobaság". Makizaynak bejött :)))
Davidov
2022. június 17. 19:12
Orbán kormány és a multi...
Menhetten
2022. június 15. 15:00
Orbán azt ígérte, hogy nem lesznek megszorítások a választás után. Azt is mondta, hogy nem a fogyasztók fogják megfizetni az extraprofitadót. A repülőtársaságok után most a bankok is kezdik áthárítani a tranzakciós illetéket. Ezután felkészülnek a biztosítótársaságok, majd a többi szolgáltató is. Mindeközben az élelmiszerek árai az egekben, csakúgy, mint az energiaárak is. Mivel erre szavaztatok, ezt akartátok, hát megkaptátok!
kozakgabor
2022. június 15. 13:16
Ha a kormány ad magára, márpedig meggyőződésem hogy igen, akkor ezt a céget mindenképpen kicsinálja és eltakarítja Magyarország légteréből egyszer, s mindörökké. Nehogy már bárki vállalkozó is vegye magának a bátorságot, hogy ilyen stílusban beugasson Magyaroszágnak! Hát takarodjon a k. anyjába, mindegy, hogy milyen eszközzel és hogyan, csak lehetőleg már tegnap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!